Yoga foto’s in Nijmegen – Esther van DreamYoga wilde een nieuwe website en had foto’s bij nodig die de kracht van haar yoga zou uitstralen. Dus vroeg zij mij om foto’s te maken. Voor deze fotoshoot had ze als de locatie de Millinger theetuin in Nijmegen gekozen. Ook zijn we naar Centrum De Appel gegaan. De fotoshoot was met een leuke groep vrouwen die haar graag hielpen en in de rustgevende omgeving aan het water kwam de les goed tot zijn recht.

De keuze voor de Millinger theetuin kwam door de oriëntaalse/mediterrane sfeer die daar heerst en de natuur die op dat moment in volle bloei was en passen goed bij Esther haar yogastudio. Deze sfeer komt overeen met dat wat Esther tijdens haar yoga- en dromenreis wil neerzetten. De natuur staat daarbij ook voor verbinding met je eigen natuur en van daaruit weer de verbinding met alles om je heen.

De keuze voor de modellen die bestonden uit zowel klanten als vriendinnen gaf het geheel een persoonlijk tintje. Een warme en persoonlijke benadering wil Esther ook graag uitstralen.

Jammer genoeg bleek op de avond dat we de foto’s gingen maken dat het goede weer van overdag toch niet aanhield ’s avonds. Daarom hebben we tussen de buien door moeten fotograferen. Daarom heb we hier vooral de groepsfoto’s gemaakt.

Vanwege het slechte weer in de Millinger Theetuin zijn we ook nog bij Centrum De Appel gaaf fotograferen. Deze binnenlocatie gebruikten we voor zowel sfeerfoto’s in de hele groep als individuele foto’s en partneryoga-foto’s. Ook werd hier de rustgevende yoga en geleide meditatie (Yoga Nidra) gefotografeerd.

De foto’s uit de Millinger Theetuin werden ook gebruikt voor een reclamefolder die Esther huis aan huis heeft verspreid. Op haar nieuwe website worden de foto’s ook gebruikt om haar yogalessen in beeld te kunnen brengen en daardoor de sfeer die ze uit wil stralen met haar bedrijf duidelijk neer te zetten.

Dit zegt Esther zelf over haar yoga foto’s in Nijmegen:

Fijn dat de fotoshoot zo goed verlopen is, in alle opzichten wat mij betreft en ook een mooie foto’s. De setting met die prachtige blauwe vloer en de kleurrijke tuin op de achtergrond maakt het helemaal de juiste sfeer. Ben er echt blij mee en ook heel blij dat ik met jou in zee (nou ja, in dit geval is “de tuin in” een betere omschrijving) ben gegaan ; ) En die detailfoto’s zo mooi vervaagd, ook prachtig. Ik vind ze allemaal erg mooi. Je hebt echt heel goed begrepen welke kant ik op wilde.

Esther, bedankt dat ik deze leuke fotoshoot voor je mocht maken! Ik wens je ook veel succes toe met je bedrijf en met het gebruik van de foto’s.

Bekijk hier alle foto’s van de Dream Yoga foto’s in Nijmegen