Reclamefoto’s om trots op te zijn!

Wil jij opvallen bij je doelgroep? Zorg dan dat je goede reclamefoto’s hebt die aanspreken! Goede reclamefoto’s helpen jou namelijk om beter zichtbaar te worden en je commerciële doelen te halen! Met mijn reclamefotografie kijk ik naar jouw wensen, wat je nodig hebt en maak foto’s die daar helemaal op aansluiten!

Persoonlijke, sfeervolle en karakteristieke foto’s die passen bij jouw bedrijf

Om jou te helpen, maak ik persoonlijke, sfeervolle en karakteristieke foto’s die precies bij jouw bedrijf passen! Om dit voor elkaar te krijgen, gaan we aan de hand van jouw wensen en plan bepalen hoe de foto’s gemaakt worden. Door goed naar jouw bedrijf te kijken en te bepalen wat er bij jou past, krijg je namelijk reclamefoto’s die veel beter bij jouw bedrijf passen. Hierdoor haal je je investering in er weer uit!

Je reclamefoto’s binnen 2 dagen beschikbaar

Wanneer de foto’s gemaakt zijn, dan wil je ze natuurlijk zo snel mogelijk zien en gaan gebruiken! Zeker als je hard aan het werk bent voor de lancering van een nieuwe website of reclamecampagne. Daarom dat ik de foto’s altijd binnen 2 werkdagen beschikbaar stel! De reclamefoto’s worden via WeTransfer gestuurd, zodat je ze direct kunt downloaden en gaan gebruiken! Geen last van vertragingen door de post of wat dan ook.

Ik werk o.a. voor de volgende bedrijven:

De kosten

De prijs begint vanaf € 195,- exclusief btw, waarbij je altijd de selectie van beste foto’s op hoge resolutie ontvangt! Naar aanleiding van je wensen en de invulling van de foto’s wordt een specifieke offerte gemaakt.

Meer weten? Neem nu contact op!

Reclamefoto's voor supermarktketen

Dit zeggen mijn klanten over hun reclamefoto’s:

 • Na een paar keer uitstellen in verband met het weer was het dan zover: de fotoshoot werd gemaakt. We hadden er erg veel zin in. Zon hoog aan de hemel, dus het weer was perfect. Na een heerlijke lunch gingen we van start. Even wennen aan iemand die actief om je heen knipt bij een concentratiespel maar je bent er zo aan gewend. Verbazingwekkend dat ze steeds goed positie kiest en aangenaam aangeeft hoe alles het beste kan. Honderden foto’s vulden het geheugen van de camera. Een berg werk voor de boeg voor Mariska.
  Binnen 2 werkdagen waren de foto’s door Mariska uitgesorteerd en verwerkt. Mooie foto’s van mij in actie. Enorm verrassend is het om in de foto’s zoveel verbeterpunten voor mijn houding en positie te zien. Prachtig om zo met je neus op de feiten gedrukt te worden. Heb ik vóór de fotoshoot eigenlijk nooit bij stil gestaan. Mijn conclusie is dan ook dat de fotoshoot zeer nuttig is geweest. Het maakte overduidelijk waar ik nog aan moet werken. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen.
  Sportfotoshoot Den Bosch
  René Leenderts
 • Om een project in Veghel te fotograferen had ik op korte termijn een fotograaf nodig. Mij werd Mariska aanbevolen.
  Van het eerste contact tot aan de daadwerkelijke levering van de foto’s is alles vlekkeloos verlopen.
  Mariska is een fotograaf die de sfeer van een locatie, met daarin onze producten, perfect weet vast te leggen.
  Daarnaast heeft ze oog voor detail, wat geresulteerd heeft in prachtige close-ups. Zowel ik als de klant zijn zeer tevreden met de foto’s.

  Proeffabriek Veghel - Veld Koeltechniek
  Roland te Koppel – Veld Koeltechniek
 • Wij hebben Mariska leren kennen als een gedreven vak fotografe die het net weer anders doet dan we gewend waren. Ze is wieler-fotografe en omdat wij een keuken gemaakt hebben voor veelvoudig kampioene Marianne Vos was het logisch dat we Mariska zouden vragen om ook bij Marianne de foto’s te maken! Dit is heel mooi geworden met een creatieve invalshoek waar we zelf nog niet direct aan gedacht hadden. Ook Marianne zelf was zeer tevreden over de fijne samenwerking en het prachtige resultaat!

  Mariska bedankt.

  Reportage in de keuken van Marianne Vos
  Otto Schop – Otto Schop Meester Timmerwerken
 • Voor de website van mijn nieuwe bedrijf wist ik meteen dat goede foto’s een prioriteit zouden zijn. Een foto zegt meer dan duizend woorden! Mijn doel is dat mijn bezoekers mij te leren kennen en dat daardoor mijn bedrijf professioneel en betrouwbaar overkomt. Mariska had vooraf al veel posities/ideeën bedacht, wat zeer goed van pas kwam tijdens de fotoshoot. De foto’s zijn echt fantastisch geworden. Ik kan oprecht zeggen dat ik TROTS ben op mijn website, dankzij de foto’s van Mariska!

  Zakelijk Portret Tilburg
  Gwenda Melssen – My Equine Business
 • Mariska heeft de foto’s voor mijn nieuwe website gemaakt. Ik had zelf een duidelijk beeld van wat en hoe ik dat wilde. Mariska heeft hier een mooie praktische invulling aan gegeven. Zij kan een concept feilloos vertalen in beeld! Bovendien is Mariska prettig om mee te werken en heeft ze veel geduld om het juiste beeld te ‘vangen’. Mariska heeft alles erg goed begeleid met de focus om het thema en concept. Mariska levert snel haar foto’s af. Ik ben super trots en tevreden over het resultaat!

  Reclamefotografie Tilburg
  Wendy Edens – The Simple Life Company
 • Dankzij de prettige samenwerking met Mariska hebben we mooi beeldmateriaal voor onze nieuwe website. Het concept voor deze foto’s was al uitgewerkt toen we Mariska benaderden voor de fotografische uitwerking. Ze kon zich snel invoelen in onze wensen. Door een flinke dosis praktische en creatieve inbreng van haar hebben we die wensen in een zeer korte tijd om kunnen zetten in foto’s die bij ons passen.

  Bedrijfsreportage Den Bosch
  Solipsis
 • De samenwerking met Mariska heb ik als heel prettig ervaren. Omdat ze al bekend was met de formule waarvoor ik foto’s wilde hebben, heb ik haar gevraagd om van onze nieuwe producten foto’s te maken. Het is duidelijk terug te zien in de foto’s dat ze de formule kent en op in kan springen. Ik ben erg tevreden met het resultaat. De foto’s geven aan wat we willen uitstralen: Professionaliteit en tevreden klanten.

  Bedrijfsfotografie Den Bosch
  Fri-Jado
 • Ik heb de samenwerking met fotograaf Mariska Hanegraaf als professioneel en prettig ervaren. Bescheiden optredend en toch die foto’s maken die het event Females in Telecom het beste samenvatten en weergeven. Een vlotte afhandeling achteraf maakt de belofte ‘underpromiss & overdeliver’ compleet en meer dan waar.

  Evenementenfotografie Utrecht
  Nathaly van Grinsven

Reclamefoto gemaakt op locatie voor een bedrijf in de paardensport