Wil jij graag een nieuw zakelijk portret waar je trots op kunt zijn, omdat je er echt op staat zoals je bent? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Zakelijk Portret zoals je echt bent

In dit digitale tijdperk kijken mensen op internet altijd eerst naar foto’s, waarop ze bepalen om verder te kijken. Daarom is het belangrijk dat jij een mooi zakelijk portret van jezelf hebt waar je trots op kunt zijn, omdat je er op staat zoals je bent. Dit begint bij een paar mooie foto’s voor je Social Media profielen (passend bij het medium, dus zakelijk voor LinkedIn en ontspannen voor Facebook), minimaal 1 mooie foto op je website die vertrouwen uitstraalt en nog een paar foto’s die je kunt gebruiken bij andere publicaties. Als deze foto’s passen bij jou en jouw bedrijf, dan zullen ze je helpen om verder te groeien en het vertrouwen van je doelgroep te krijgen!

Professionele fotoshoot op locatie

Om te zorgen dat jij goed op de foto komt, fotografeer ik jou op een locatie die bij jou past. Samen zullen we op zoek gaan naar een locatie waar jij je prettig voelt, zodat je ook ontspannen op de foto komt te staan en daardoor overkomt op het zakelijk portret zoals je echt bent.

Maar daar houdt het niet op. Vooraf kun je aangeven waar je de foto’s precies voor wilt gebruiken, zodat ik met het maken van de foto’s direct rekening kan houden met de verschillende doeleinden. Ook begeleid ik je tijdens de professionele fotoshoot, zodat je zo mooi mogelijk op de foto komt.

Binnen een week je foto’s al bekijken!

Binnen een week na je zakelijk portret fotoshoot kun je je foto’s al bekijken en uitzoeken welke zakelijke foto’s je graag wilt hebben. Ik maak zelf een selectie van de foto’s en optimaliseer die. Deze foto’s worden op een site gezet waar jij alleen de link van krijgt, zodat je ze op je gemak uit kunt zoeken.

Heb je daarna nog graag wat hulp met het gebruiken van je zakelijke portret foto’s? Dan help ik je daar ook mee. Een mooie uitsneden voor LinkedIn of je website is geen enkel probleem en hoort bij de service van mijn professionele fotoshoots.

Zakelijk Portret Den Bosch

Niet alleen, maar met het hele team van je bedrijf op de foto? Dat kan natuurlijk ook! Voor zowel individuele als teamfoto’s kom ik graag bij jou op je bedrijf foto’s maken!

Een zakelijk portret van een team of personeel

Om je personeel voor te stellen op je website, is het goed om van iedereen een foto te maken in ongeveer dezelfde setting. Dit zorgt voor een mooi geheel op je website, maar ook voor herkenning en branding op bijvoorbeeld LinkedIn als iedereen daar ongeveer dezelfde profielfoto gebruikt. Daarom kom ik voor een professionele fotoshoot van jouw personeel naar jouw bedrijf toe. Samen kijken we naar een mooie plek die herkenbaar is voor jouw bedrijf.

Daarmee wordt zo’n zakelijke foto heel herkenbaar en ondersteunt deze foto je marketing!

Zakelijk Portret voor het hele team!