Zichtbaar worden bij je ideale klant! Helemaal op jouw manier!

Heb jij prachtige foto’s (door mij) laten maken, maar weet je nu niet hoe die het beste in te zetten zijn? Of heb je ze wel op jouw website gezet, maar weet je nu niet hoe je ze nog beter kan gaan gebruiken om zichtbaar te worden bij je ideale? Als fotograaf heb ik veel ideeën over hoe foto’s te gebruiken zijn en wat jij kan doen om met je foto’s je ideale klanten te bereiken. Daarom help ik je graag om op JOUW manier zichtbaar te worden bij je ideale klanten.

Wat is mijn coaching?

Coaching van 11A Fotografie heeft een dunne lijn met algemene marketing, maar focust vooral op hoe de foto’s gebruikt worden om de ideale klant te bereiken. We focussen op het optimaal inzetten van jouw foto’s op een manier die bij jou past en daardoor het maximale uit de foto’s te halen. Net even anders dan reguliere marketing en vooral aanvullend.

Ik vind het daarbij heel belangrijk dat we kijken naar wat voor jou het beste werkt. Als jouw voorkeur uitgaat naar goed vindbaar zijn op Google en Pinterest, dan focussen we daar op. Gaat je voorkeur uit naar Facebook, Instagram of LinkedIn, dan kijken we daar vooral naar. Omdat ik al 10 jaar ervaring heb met het runnen van mijn bedrijf, heb ik inmiddels veel mogelijkheden langs zien komen en kunnen testen wat kan werken.

Waarom heb jij deze coaching nodig?

We lezen steeds minder en kijken alleen vluchtig over het internet. Daarom laat je nieuwe foto’s maken voor je bedrijf! Maar hoe vaak en waar gebruik je die foto’s dan? De meeste foto’s die ik voor mijn klanten maak worden vaak maar op 1 of hooguit 2 plekken gebruikt, waarna ze in het digitale archief verdwijnen. Dat is zonde!

Daarom help ik met het gebruiken van foto’s op verschillende plekken en kijken we samen naar de manier die bij jou past. De meeste foto’s kunnen makkelijk wel 4 of 5 keer gebruikt worden als je weet hoe je ze in kan zetten. En daar wil ik jou mee helpen. Want door je foto’s meer te gebruiken, krijg je meer herkenbaarheid bij je volgers en dat leidt tot meer omzet. 

Een adviesgesprek

Wil jij je foto’s gebruiken op de manier zoals het beste voor jou en je bedrijf werkt en zichtbaar worden bij je ideale klant? Dan nodig ik je graag uit voor een adviesgesprek! In dit gesprek kijken we samen naar wat je nu al doet met je foto’s, welke kanalen het beste voor jou werken en hoe je dit nog beter kan uitbouwen.

Verslag van het adviesgesprek

Na afloop ontvang je een verslag van ons gesprek. Je hoeft dus zelf geen aantekeningen te maken. Hebben we dit adviesgesprek online gehouden? Dan ontvang je de complete opname zodat je alles nog een keer terug kan kijken.

De prijs

De prijs van dit adviesgesprek is € 149,- exclusief btw.
Het gesprek duurt ongeveer 1,5 uur en vind plaats op een locatie in de regio Oss/Uden of online (via Skype of Zoom).

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek

Vul dan direct het onderstaande formulier in. Ik reageer zo snel mogelijk om aan de slag te gaan met het maximale uit jouw foto’s te halen.

    Velden met een * zijn verplicht