Groei je bedrijf door de bedrijfsfoto’s optimaal in te zetten

Duik diep in het verbeteren van het gebruik van foto’s foto’s met mijn begeleiding in maandelijkse feedback gesprekken. Zo kan je snel stappen ondernemen om de foto’s op je website en social media te verbeteren. Er is een abonnement van 6 en 12 maanden beschikbaar. Maandelijks gaan we kijken wat je gedaan hebt en wat beter kan. Ik hou updates in de gaten en mijn mailbox staat open voor vragen. Hierdoor ga jij het maximale uit de foto’s binnen je bedrijf halen!

Deze feedback gesprekken zijn onderdeel van mijn dienst Beeldadvies.

Waarom heb jij deze feedback gesprekken nodig?

Als je een website eenmaal verbeterd hebt qua foto’s, dan is dat voor een langere tijd goed. Maar als je veel op Social Media post, met regelmaat een nieuwsbrief uitbrengt en op andere manieren communiceert met klanten, personeel of doelgroep, dan moet je iedere keer op nieuw bedenken hoe de foto’s optimaal ingezet worden. In onze maandelijkse feedback gesprekken help ik om te kijken wat er nog beter kan of hoe je komende maand de foto’s optimaal inzet. Ik kan bijvoorbeeld ook meedenken welke nationale feestdagen op welke manier gebruikt kunnen worden op Social Media.

De feedback gesprekken zijn ook geschikt als een manier om na een Beeldscan of VIP Dag aan de slag te gaan met de foto’s en ook zeker te zijn dat je actief blijft ondernemen.

Jij bepaalt waar we op focussen in onze gesprekken

Doordat jij bepaalt waar we op focussen tijdens de gesprekken, haal jij het optimale uit deze gesprekken. Wil je bijvoorbeeld gedurende de eerste 2 maanden aan de slag met het verbeteren van de website en daarna met Social Media, dan kan dat. Wil je alle communicatiekanalen tegelijk verbeteren, dan kan dat. Tijdens ons gesprek geef ik tips en tricks over wat verbeterd kan worden en jij gaat daar mee aan de slag. Een maand later kijken we hoe het ging, waar je tegen aan liep en gaan we plannen maken voor de komende maand.

Zie mij als een Beeldcoach om je bedrijf te laten groeien door de foto’s op de juiste manier te gebruiken en daarbij jouw doelgroep nog beter aan te spreken!

Tussentijdse begeleiding

Ook tussen onze gesprekken in kan je gebruik maken van mijn hulp. Mijn mailbox staat altijd open voor vragen en ik zal Social Media updates en/of andere uitingen in de gaten houden. Wanneer er mij iets opvalt dat je makkelijk kan aanpassen, zal ik ook zeker even een berichtje sturen. Je hoeft dus geen hele maand te wachten om een vraag te stellen of om zeker te weten of iets wel of niet goed gaat.

[dt_button link=”#contact”]Boek nu deze gesprekken[/dt_button]

Waarover geef ik feedback tijdens onze gesprekken?

Bij het doornemen van de website, Social Media en andere uitingen, let ik o.a. op de volgende dingen waarover ik je kan adviseren en feedback geven:

 • Wat is de huisstijl en hoe sluiten de foto’s daar op aan?
 • Welk gevoel geven de foto’s aan de doelgroep?
 • Welke foto’s worden er gebruikt en hoe zou je die foto’s nog meer kunnen inzetten?
 • Wat kan er verbetert worden aan de plaatsing van de huidige foto’s?
 • Welke foto’s missen nog in de communicatie en hoe zou je dat kunnen oplossen?

Heb ik zelf eerder foto’s voor je gemaakt? Dan pak ik natuurlijk de foto’s erbij die je destijds ontvangen hebt om te kijken welke foto’s er gebruikt worden en verder nog gebruikt kunnen worden.

Wat mag je verwachten van deze Feedback gesprekken?

Boek je een serie feedback gesprekken, dan is dit het stappenplan:

 • Nadat je aangegeven hebt feedback gesprekken te willen boeken, stuur ik de eerste factuur (de gesprekken worden per 3 gesprekken gefactureerd) en de vragenlijst
 • Na ontvangst van je antwoorden en de betaling boeken we de eerste afspraak
 • Tijdens deze eerste afspraak gaan we aan de slag met het bepalen van de prioriteiten en een plan voor de komende maanden
 • Van daar uit gaan we maandelijks een afspraak plannen om te kijken hoe het is gegaan, welke resultaten je hebt geboekt met de foto’s en wat er beter kan voor de volgende maand
 • Je mag mij tussentijds altijd een bericht sturen voor extra feedback en vragen

De prijs voor 6 feedback gesprekken is € 795,- exclusief btw.
De prijs voor 12 feedback gesprekken is € 1.295,- exclusief btw.

Ja, ik boek graag mijn Feedback gesprekken of wil meer weten over de mogelijkheden.

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek met 3 tips!

Vul  het onderstaande formulier in, dan reageer ik zo snel mogelijk om aan de slag te gaan met het maximale uit jouw foto’s te halen.

Je kunt mij ook bellen op: 06-40477427
Of direct een e-mail sturen op: mariska@11afotografie.nl

  Velden met een * zijn verplicht