Samen verbeteren we in 1 dag de communicatiekanalen van jouw bedrijf

Klinkt dit bekend? Je krijgt tips over wat er beter kan aan de website, social media of andere aspecten van jouw bedrijf, maar een paar weken of maanden later is het nog niet aangepast. Ik denk dat de meeste ondernemers dat wel kennen. Daarom gaan we tijdens de VIP dag ook direct aan de slag om mijn tips voor het gebruik van de foto’s op je website en social media direct in praktijk te brengen! Dan kan dat meteen van de te-doen-lijst (die is toch al veel te lang) en weet je precies hoe je verder kunt gaan hiermee.

Deze VIP Dag is onderdeel van mijn dienst Beeldadvies.

Wat is een Beeldadvies VIP Dag ?

Tijdens een VIP Dag ga ik je helpen om de foto’s op jouw communicatiekanalen nog beter te gebruiken.We gaan het maximale uit de foto’s halen.

Een VIP dag is de combinatie tussen een Beeldscan en mijn persoonlijke begeleiding in het aanpassen van de website, social media profielen en andere kanalen. Voorafgaand aan onze dag maak ik een uitgebreid verslag over hoe de foto’s op jouw communicatiekanalen nu gebruikt worden en wat er verbetert kan worden. Hierin zitten praktische tips om het maximale resultaat te halen met zo min mogelijk verandering en met gebruik van de huidige foto’s. Zo simpel mogelijk en toch effectief!

De VIP dag beginnen we met het bespreken van dit verslag. Afhankelijk van wat jij fijn vindt, gaan we direct aan de slag met het toepassen van mijn tips of bespreken we eerst het complete verslag en gaan we het daarna in de praktijk brengen. Ik help je om mijn tips toe te passen, zodat het verschil direct zichtbaar is.

Natuurlijk ontvang je mijn complete verslag na afloop, zodat je dit altijd nog terug kan lezen.

Een luxe dag en hard werken

Deze dag ben jij mijn VIP. Dus zorg ik er natuurlijk voor dat het een goed verzorgde dag is. We spreken af in een restaurant in de regio van Den Bosch, zodat we tussendoor lekker kunnen lunchen en het aan eten en drinken niet zal ontbreken. Ik trakteer.

Heb je geen (mooie) of een verouderde profielfoto? Dan zal ik ook een nieuwe portretfoto maken.

Het belangrijkste wat jij moet meenemen zijn de inloggegevens en de foto’s die je hebt/gebruikt. De rest regel ik.

Alle communicatiekanalen

Natuurlijk pakken we niet alleen de website aan, maar ook alle andere communicatiekanalen die je actief gebruikt. Denk aan Facebook, LinkedIn, Instagram, een digitale en/of papieren nieuwsbrief en andere mogelijke uitingen. In de vragenlijst die toegestuurd wordt na boeking kan je aangeven welke kanalen worden ingezet.

[dt_button link=”#contact”]Boek nu een VIP DAG[/dt_button]

Waar wordt naar gekeken?

Wanneer ik jouw website, Social Media en andere uitingen bekijk, dan let ik op een paar dingen:

 • Wat is de huisstijl en sluit alles op elkaar aan?
 • Waar worden welke foto’s gebruikt?
 • Wat kan er verbetert worden aan de plaatsing van de huidige foto’s?
 • Waar zouden deze foto’s nog meer gebruikt kunnen worden?

Heb ik zelf eerder foto’s voor jou gemaakt? Dan pak ik natuurlijk de foto’s erbij die destijds gestuurd zijn om te kijken welke foto’s er gebruikt worden en verder nog gebruikt kunnen worden.

Wat mag je verwachten van een Beeldadvies VIP Dag?

Boek je een VIP Dag, dan is dit het stappenplan:

 • Nadat ik je aanvraag voor een een VIP Dag heb ontvangen, stuur ik je na persoonlijk contact de factuur en de vragenlijst toe
 • Na ontvangst van jouw antwoorden en de betaling boeken we een afspraak
 • Deze afspraak is minimaal 1 tot 2 weken later, zodat ik in de tussentijd het verslag kan maken en onze dag kan voorbereiden
 • We beginnen de VIP Dag rond 9 uur met een kop koffie/thee om ontspannen te beginnen
 • Samen gaan we mijn verslag doornemen en laat ik je zien wat er verbetert kan worden op de communicatiekanalen en gaan we die tips ook direct in praktijk brengen
 • We gaan genieten van een heerlijke lunch en na een intensieve middag sluiten we rond 5 uur de dag af
 • Na een paar werkdagen ontvang je per e-mail het complete verslag
 • Nog vragen na de VIP Dag? Dan mag je mij natuurlijk altijd nog een e-mail sturen daarover

De prijs van een VIP Dag is € 995,- exclusief btw.

Ja, ik boek graag een VIP Dag of wil meer weten over de mogelijkheden.

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek met 3 tips!

Vul  het onderstaande formulier in, dan reageer ik zo snel mogelijk om aan de slag te gaan met het maximale uit jouw foto’s te halen.

Je kunt mij ook bellen op: 06-40477427
Of direct een e-mail sturen op: mariska@11afotografie.nl

  Velden met een * zijn verplicht