Bedrijfsfotograaf gezocht

Bedrijfsfotograaf gezocht

Bedrijfsfotograaf gezocht voor de reclamefoto’s van jouw bedrijf?

De reclamefoto’s van jouw bedrijf zijn heel belangrijk. Immers moeten deze foto’s de aandacht trekken van jouw (potentiële) klanten! Heb jij daarvoor een bedrijfsfotograaf gezocht die echt rekening houdt met jouw wensen en met je meedenkt, dan kun je veel uit je reclamefoto’s halen. Niet alleen kunnen goede reclamefoto’s zorgen dat meer mensen jouw bedrijf leren kennen, maar ook kunnen ze er voor zorgen dat je omzet stijgt! Dat is misschien wel de belangrijkste reden waarom jij een goede bedrijfsfotograaf hebt gezocht.

Bedrijfsfotografie ondersteuning van A tot Z

Mijn ervaring van eerdere opdrachten met klanten die een bedrijfsfotograaf hebben gezocht, is dat het fijn is als de fotograaf mee denkt in het proces voorafgaand aan het maken van de foto’s, waarbij wel de wensen van de klant worden verwerkt. Voor jou is het natuurlijk best lastig om te weten welke locatie en omstandigheden zorgen voor de beste foto. Terwijl dit mijn specialiteit is!

Maar het stopt niet bij de voorbereidingen en de fotoshoot. Ook wanneer je de foto’s hebt ontvangen, kan ik jou helpen met de beste manier om deze reclamefoto’s te gebruiken! Zowel voor je website, Social Media kanalen en offline marketing materiaal kan ik je adviseren en ondersteunen. Je wilt natuurlijk wel het meeste uit de foto’s halen.

Daarvoor heb jij toch een goede bedrijfsfotograaf gezocht?

Wil je graag nog meer informatie? Klik dan verder!

Om een project in Veghel te fotograferen had ik op korte termijn een fotograaf nodig. Mij werd Mariska aanbevolen.
Van het eerste contact tot aan de daadwerkelijke levering van de foto’s is alles vlekkeloos verlopen.
Mariska is een fotograaf die de sfeer van een locatie, met daarin onze producten, perfect weet vast te leggen.
Daarnaast heeft ze oog voor detail, wat geresulteerd heeft in prachtige close-ups. Zowel ik als de klant zijn zeer tevreden met de foto’s.

Proeffabriek Veghel - Veld Koeltechniek
Roland te Koppel – Veld Koeltechniek

Dankzij de prettige samenwerking met Mariska hebben we mooi beeldmateriaal voor onze nieuwe website. Het concept voor deze foto’s was al uitgewerkt toen we Mariska benaderden voor de fotografische uitwerking. Ze kon zich snel invoelen in onze wensen. Door een flinke dosis praktische en creatieve inbreng van haar hebben we die wensen in een zeer korte tijd om kunnen zetten in foto’s die bij ons passen.

Bedrijfsreportage Den Bosch
Solipsis
Na een paar keer uitstellen in verband met het weer was het dan zover: de fotoshoot werd gemaakt. We hadden er erg veel zin in. Zon hoog aan de hemel, dus het weer was perfect. Na een heerlijke lunch gingen we van start. Even wennen aan iemand die actief om je heen knipt bij een concentratiespel maar je bent er zo aan gewend. Verbazingwekkend dat ze steeds goed positie kiest en aangenaam aangeeft hoe alles het beste kan. Honderden foto’s vulden het geheugen van de camera. Een berg werk voor de boeg voor Mariska.
Binnen 2 werkdagen waren de foto’s door Mariska uitgesorteerd en verwerkt. Mooie foto’s van mij in actie. Enorm verrassend is het om in de foto’s zoveel verbeterpunten voor mijn houding en positie te zien. Prachtig om zo met je neus op de feiten gedrukt te worden. Heb ik vóór de fotoshoot eigenlijk nooit bij stil gestaan. Mijn conclusie is dan ook dat de fotoshoot zeer nuttig is geweest. Het maakte overduidelijk waar ik nog aan moet werken. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen.
Sportfotoshoot Den Bosch
René Leenderts

De samenwerking met Mariska heb ik als heel prettig ervaren. Omdat ze al bekend was met de formule waarvoor ik foto’s wilde hebben, heb ik haar gevraagd om van onze nieuwe producten foto’s te maken. Het is duidelijk terug te zien in de foto’s dat ze de formule kent en op in kan springen. Ik ben erg tevreden met het resultaat. De foto’s geven aan wat we willen uitstralen: Professionaliteit en tevreden klanten.

Bedrijfsfotografie Den Bosch
Fri-Jado