Bedrijfsfotograaf gezocht

Bedrijfsfotograaf gezocht

Bedrijfsfotograaf gezocht voor de reclamefoto’s van jouw bedrijf?

De reclamefoto’s van jouw bedrijf zijn heel belangrijk. Immers moeten deze foto’s de aandacht trekken van jouw (potentiële) klanten! Heb jij daarvoor een bedrijfsfotograaf gezocht die echt rekening houdt met jouw wensen en met je meedenkt, dan kun je veel uit je reclamefoto’s halen. Niet alleen kunnen goede reclamefoto’s zorgen dat meer mensen jouw bedrijf leren kennen, maar ook kunnen ze er voor zorgen dat je omzet stijgt! Dat is misschien wel de belangrijkste reden waarom jij een goede bedrijfsfotograaf hebt gezocht.

Bedrijfsfotografie ondersteuning van A tot Z

Mijn ervaring van eerdere opdrachten met klanten die een bedrijfsfotograaf hebben gezocht, is dat het fijn is als de fotograaf mee denkt in het proces voorafgaand aan het maken van de foto’s, waarbij wel de wensen van de klant worden verwerkt. Voor jou is het natuurlijk best lastig om te weten welke locatie en omstandigheden zorgen voor de beste foto. Terwijl dit mijn specialiteit is!

Maar het stopt niet bij de voorbereidingen en de fotoshoot. Ook wanneer je de foto’s hebt ontvangen, kan ik jou helpen met de beste manier om deze reclamefoto’s te gebruiken! Zowel voor je website, Social Media kanalen en offline marketing materiaal kan ik je adviseren en ondersteunen. Je wilt natuurlijk wel het meeste uit de foto’s halen.

Daarvoor heb jij toch een goede bedrijfsfotograaf gezocht?

Wil je graag nog meer informatie? Klik dan verder!

Dankzij de prettige samenwerking met Mariska hebben we mooi beeldmateriaal voor onze nieuwe website. Het concept voor deze foto’s was al uitgewerkt toen we Mariska benaderden voor de fotografische uitwerking. Ze kon zich snel invoelen in onze wensen. Door een flinke dosis praktische en creatieve inbreng van haar hebben we die wensen in een zeer korte tijd om kunnen zetten in foto’s die bij ons passen.

Bedrijfsreportage Den Bosch
Solipsis

Voor de website van mijn nieuwe bedrijf wist ik meteen dat goede foto’s een prioriteit zouden zijn. Een foto zegt meer dan duizend woorden! Mijn doel is dat mijn bezoekers mij te leren kennen en dat daardoor mijn bedrijf professioneel en betrouwbaar overkomt. Mariska had vooraf al veel posities/ideeën bedacht, wat zeer goed van pas kwam tijdens de fotoshoot. De foto’s zijn echt fantastisch geworden. Ik kan oprecht zeggen dat ik TROTS ben op mijn website, dankzij de foto’s van Mariska!

Zakelijk Portret Tilburg
Gwenda Melssen – My Equine Business

Wij hebben Mariska leren kennen als een gedreven vak fotografe die het net weer anders doet dan we gewend waren. Ze is wieler-fotografe en omdat wij een keuken gemaakt hebben voor veelvoudig kampioene Marianne Vos was het logisch dat we Mariska zouden vragen om ook bij Marianne de foto’s te maken! Dit is heel mooi geworden met een creatieve invalshoek waar we zelf nog niet direct aan gedacht hadden. Ook Marianne zelf was zeer tevreden over de fijne samenwerking en het prachtige resultaat!

Mariska bedankt.

Reportage in de keuken van Marianne Vos
Otto Schop – Otto Schop Meester Timmerwerken

Om een project in Veghel te fotograferen had ik op korte termijn een fotograaf nodig. Mij werd Mariska aanbevolen.
Van het eerste contact tot aan de daadwerkelijke levering van de foto’s is alles vlekkeloos verlopen.
Mariska is een fotograaf die de sfeer van een locatie, met daarin onze producten, perfect weet vast te leggen.
Daarnaast heeft ze oog voor detail, wat geresulteerd heeft in prachtige close-ups. Zowel ik als de klant zijn zeer tevreden met de foto’s.

Proeffabriek Veghel - Veld Koeltechniek
Roland te Koppel – Veld Koeltechniek