Portfolio Reisfotografie - Londen

Portfolio Reisfotografie van 11A Fotografie

Voor de ene persoon is 2 uur rijden al ver weg, voor de ander kan het niet ver genoeg zijn. Voor mij geldt duidelijk de 2e categorie. Binnen Europa heb ik inmiddels al veel landen gezien en ook daarbuiten begint de lijst steeds langer te worden. In dit portfolio van mijn Reisfotografie vindt je mijn mooiste foto’s van deze reizen die ik zowel voor privé als zakelijke doeleinde maakte. Van Noord-Amerika, Europa tot binnenkort ook Azië, alles zie je hier voorbij komen.

Mijn passie voor reizen

Voor mij is reizen altijd onderdeel van mijn leven geweest. Met mijn ouders ging ik ieder jaar op vakantie en toen ik 11 was ging ik met school naar Engeland. Ik ben dus al vroeg aangestoken met het reisvirus en kan me ook niet indenken dat ik op vakantie geen foto’s maak. Vanaf het moment van vertrek, tot aan het moment van thuiskomst leg ik zo veel mogelijk vast. En ook dat is met de paplepel ingegoten, want mijn ouders maakte altijd van iedere vakantie zowel foto’s als een film.

Het mooiste aan reizen vind ik de nieuwe plekken en mooie natuur ontdekken. Ik ben een grote fan van de natuur en sinds mijn reis naar Californië ben ik helemaal verliefd op palmbomen! Maar dat was je misschien al opgevallen aan de foto’s hierboven. Ook nieuwe mensen ontmoeten vind ik heel bijzonder en een belangrijke reden om naar zoveel mogelijk verschillende plekken te gaan.

Wil je meer weten over mij? Lees dan mijn complete Over Mij pagina.

Wil jij ook zulke mooie foto’s voor jouw organisatie? Ik help je graag!