Ben jij ook zo’n fan van edelstenen? Ik kan er zelf geen genoeg van krijgen! Dus vond ik het natuurlijk super tof dat ik door Holistic Temple gevraagd werd om foto’s te maken van hun edelstenen voor hun nieuwe website. Luc kwam samen met de prachtigste stenen naar Noord-Brabant en op een prachtige herfstmiddag met een laagstaande zon, hebben we sfeerfoto’s gemaakt van zijn collectie. Bekijk hier alle foto’s.

Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts – De Gouden Edelstenen Driehoek

De Gouden Edelstenen Driekhoek, ken jij hem al? Deze driehoek bestaat uit Amethist (paars), Bergkristal (wit/helder) en Rozenkwarts (roze). Deze 3 stenen zijn stenen die je het meeste ziet langskomen en vormen de Gouden Driehoek omdat ze elkaar optimaal ondersteunen. Ik ben zelf helemaal fan van deze stenen en Luc had een uitgebreide collectie van de Gouden Driehoek stenen bij, dus heb ik ze uitgebreid gebruikt voor de foto’s. Ik zal uitleggen welke steen je waar mee kan helpen.

Amethist (paars)

Persoonlijk is mijn meest favoriete edelsteen wel de Amethist. Zelfs mijn eerste zelf gekochte edelsteen was een Amethist hangertje. Deze (donker)paarse edelsteen helpt bij stress en hoofdpijn. Hij helpt je om weer rustig te worden en tot jezelf te komen. Daarnaast heeft deze steen een hoge vibratie waardoor dat de energie goed bewaard blijft en de steen niet vaak schoongemaakt of opnieuw opgeladen hoeft te worden. Vaak zie je bij Amethisten lichtere stukken of zelfs helemaal witte stukken. Dat zijn stukjes bergkristal waarmee Amethist eigenlijk altijd wel gemengd is.

Bergkristal (wit/helder)

Bergkristal is te herkennen aan zijn witte of heldere kleur en brengt (hoe kan het ook anders) helderheid. Deze steen helpt je ook om tot rust te komen en om weer helemaal ’terug op aarde te komen’. Zit je veel met je hoofd in de wolken? Dan helpt Bergkristal je om weer met je voeten op de aarde te komen en te gronden. Ik vind Bergkristal een heerlijke steen om mee te nemen naar het bos zodat ik nog meer contact maak met de natuur. Bergkristal zijn er in alle vormen en maten, van compleet doorschijnend tot volledig wit. Die witte punt op de boomstam, dat is ook een bergkristal. Die steen is zo groot dat Luc hem zelf net kon tillen. Ik geloof dat die steen ruim 30 kilo weegt!

Rozenkwart (roze)

De roze kleur van deze steen verraad al waar de steen voor staat: de Liefde! Deze steen is echt voor de verbinding met je hart en zeker wanneer ik vrijgezel ben, draag ik deze steen vaak bij mij. Maar deze steen helpt niet alleen met relaties, maar ook met de belangrijkste relatie van je leven: die met jezelf. Rozenkwarts is echt een steen om bij je te dragen wanneer je moeite hebt met (zelf)liefde en wat liever voor jezelf wil zijn. Het is een heel krachtige steen met een hele zachte energie. De kleur is altijd zacht/pastel roze. Knal roze of donker roze is deze steen zover ik weet nooit. Dat zou ook niet passen bij de liefdevolle energie.

Overige edelstenen

Naast de gouden driehoek met Amethist, Bergkristal en Rozekwarts hebben we natuurlijk ook met andere stenen foto’s gemaakt:

  • De grijs/groen/bruine stenen zijn Labradorieten en heel geschikt wanneer je hooggevoelig bent. Deze steen helpt namelijk om je af te sluiten van emoties en spanning van anderen.
  • De doorzichtige steen in het gras is een Fluoriet. Deze steen is erg geschikt om stralingen tegen te houden. Deze steen is er in veel verschillende kleuren, die allemaal weer een andere energie hebben.
  • De 2 schijven op de boomstam, dat is Versteend Hout. Zie je de structuur van het hout er nog in? Zoals te verwachten werken deze stenen ook heel aardend en daardoor je ook te ontspannen.
  • De laatste stenen vind ik het leukste: de Drakenei stenen, Septarie genoemd. Zie je de bruine vlakken op de buitenkant? Die lijken net op de buitenkant van drakeneieren en daar zijn ze dus ook naar vernoemd! Deze steen werkt heel zuiverend en brengt je verstand en gevoel in balans.

Edelstenen kopen – Mijn tip

Wil je een edelsteen gaan kopen? Dan is mijn belangrijkste tip om te voelen welke steen goed voelt voor je. Het beste is eigenlijk om in een winkel of beurs te gaan kijken welke steen je wilt hebben. Je zal zien dat je echt aangesproken wordt door bepaalde stenen en meteen weet welke steen goed is voor je. Natuurlijk kan je dit online ook doen en hoewel het gevoel minder sterk kan zijn, denk ik dat als je echt met je hart kijkt, je nog steeds wel weet welke stenen jou gaan helpen!

Veel plezier ermee!

Edelstenen Stockfoto’s

Hieronder vind je een selectie van de foto’s die ik gemaakt heb. Wil jij de complete selectie foto’s zien en/of deze foto’s kopen voor je eigen selectie? Dan kan dat! Ik mag deze foto’s namelijk verkopen, vandaar dat je al deze edelstenen foto’s kunt vinden in mijn Stockfoto-Archief!

PS Als je dan een hele middag foto’s hebt gemaakt en je wordt aan het einde beloond met een prachtige zonsondergang, ja, dan maak ik daar natuurlijk ook een foto van ;-)

Zonsondergang

Benieuwd wat ik voor jouw blog of bedrijf kan betekenen?

Neem dan contact op, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden!

En wil je ook zulke mooie en speciale edelstenen? Kan kan ik spiru.nl ook aanraden voor al je spirituele producten!