Fotograaf in Tilburg – Jaren geleden heb ik Marlène van Praktijk Channels ontmoet op een netwerkbijeenkomst. We hadden meteen een leuke klik en in de loop van de jaren hebben we dan ook regelmatig contact gehouden. Extra leuk vond ik het dan ook toen Marlène mij benaderde om nieuwe foto’s te maken voor haar praktijk. Een leuke uitdaging, omdat Marlène Haptotherapeut is en haar werk dus vooral over gevoel gaat.

Voordat we de fotoshoot gingen maken, hebben Marlène en ik eerst besproken welke foto’s ze nodig heeft en welk gevoel er moet overkomen in de foto’s. Marlène had daar een heel duidelijk beeld bij en al snel hadden we een lijstje met onderwerpen en aspecten die goed in beeld te brengen zijn en duidelijk aangeven hoe ze haar klanten ondersteunt in hun proces. Steekwoorden die we gingen gebruiken waren o.a.: Ontmoeting, natuur, jaargetijden, (je) praktijk en rust.

De keuze voor de locatie was ook snel gemaakt. Praktijk Channels is namelijk gevestigd in Vlijmen, dus de Drunense Duinen liggen ‘om de hoek’ en zijn een prachtig gebied om foto’s te maken. Het enige dat nog een uitdaging bleek te zijn, was het weer. De eerste afspraak die we hadden gepland viel letterlijk in het water door flinke regen. Uiteindelijk kregen we het voor elkaar om een afspraak te plannen op 1 van de warmste dagen van het jaar. Gelukkig viel de 30+ graden reuze mee in het bos en zorgde het zonnige weer juist voor de perfecte uitstraling.

We begonnen de fotoshoot met enkele portretfoto’s van Marlène. Dit hielp haar om er makkelijker in te komen en het juiste gevoel alvast te pakken voor de sfeerfoto’s die we daarna zouden maken. Voor de sfeerfoto’s hadden we een concreet lijstje dat we af konden vinken. De locatie werkte ook perfect voor het maken van deze foto’s. Met blote voeten door het zand lopen was ook helemaal niet vervelend met dit weer. Nadat we alle foto’s bij de Drunense Duinen gemaakt hadden, gingen we terug naar haar praktijk voor het tweede deel van de fotoshoot.

Terwijl Marlène zich ging omkleden, maakte ik alvast sfeerfoto’s van haar praktijk. Dit horen er natuurlijk ook bij, want deze foto’s zijn heel makkelijk te gebruiken op haar website. Naast de oefeningen die Marlène samen met haar klanten doet, hebben we ook voetreflex gefotografeerd. Marlène helpt namelijk aanvullend aan haar haptotherapie haar klanten ook met voetreflex therapie. Ik heb er alleen foto’s van gemaakt, maar het zag er heel ontspannen uit!

Ook de honden van Marlène werden bij de fotoshoot betrokken. Haar honden kunnen haar klanten soms helpen om meer contact met zichzelf te maken. En zeg nu eerlijk: aan het einde van de dag heerlijk in het gras zitten en spelen met een paar honden, dat is toch heerlijk?!

Bekijk hier alle foto’s van de fotoshoot voor Praktijk Channels

Ben jij op zoek naar een fotograaf in Tilburg?

Omdat ik gevestigd ben in de regio Den Bosch, ben ik ook bekend als fotograaf in Tilburg en kan ik je dus helpen om een mooie fotoshoot te maken op plekken die precies bij jouw bedrijf passen! Kijk voor meer informatie op mijn pagina over Zakelijke Portretten of Reclamefotografie. Of neem nu contact op om de mogelijkheden te bespreken met deze fotograaf in Tilburg ;-)