Yoga foto’s voor jouw bedrijf

Ben jij yoga docent, heb je een webshop op het gebied van yoga of ben je op een andere manier betrokken bij yoga en wil je graag yoga foto’s laten maken? Dan help ik je graag! Als fotograaf ben ik gespecialiseerd in het maken van yoga foto’s. Daardoor kan ik optimaal helpen om foto’s te maken die precies bij jou als ondernemer en bij je bedrijf passen. Deze foto’s gaan jou helpen om beter zichtbaar te worden op Social Media en meer klanten te krijgen.

Waarom heb jij goede foto’s nodig?

In deze digitale tijd zijn foto’s en video’s niet meer weg te denken. Er zijn zelfs al jaren een paar Social Media kanalen die zich specifiek richten op het gebruik van beelden en daar komen er steeds meer bij. Daarom is het belangrijk dat jij je ook laat zien met jouw yoga activiteiten en goede yoga foto’s zijn daarvoor natuurlijk heel belangrijk.

Geen moeilijke poses, wel de juiste sfeer

Voor mooie yoga foto’s is het helemaal niet nodig dat je in moeilijke poses gaat die misschien wel heel lastig voor je zijn. Zeker poses die lastig voor je zijn, zijn niet aan te raden voor de foto’s, omdat dan de juiste sfeer niet meer in foto’s zal zitten. Daarom is het veel slimmer om te kiezen voor poses die je goed kan en waar je je goed bij voelt. Dat zal ook uitstralen in de foto’s! Zoals de foto hiernaast: deze foto straalt veel zachtheid, rust en balans uit. Prima! Terwijl het helemaal niet een lastige pose is. Jij bepaalt dus het niveau en de poses die gebruikt worden voor de foto’s!

Bekijk de complete reportage van Dream Yoga om een idee te krijgen van hoe zo’n fotoshoot eruit ziet. En bekijk ook het eindresultaat op haar website: www.dreamyoga.nl

Yoga foto - Detailfoto van handen die een yogariem vasthouden

Wat kan je verwachten?

Wil jij je yoga foto’s door mij laten maken? Dan zijn dit enkele van de dingen die je mag verwachten rondom de fotoshoot.

 • Jouw wensen en ideeën zijn het belangrijkste!
  De foto’s worden helemaal volgens jouw wensen gemaakt. Vooraf zullen we de ideeën en wensen bespreken, zodat deze ook uitgevoerd worden tijdens de fotoshoot.
 • Waar nodig ondersteun ik ook graag met de organisatie van de fotoshoot
  Gezien mijn ervaring met het organiseren van deze fotoshoots, help ik je graag met de voorbereidingen zoals het vinden van een mooie locatie en extra spullen.
 • Niet alleen foto’s van yoga poses
  Het maken van yoga foto’s bevat niet alleen foto’s van yoga poses, maar ook van mediteren en extra sfeer- en detailfoto’s. Denk hierbij aan sfeerfoto’s van edelstenen, dromenvangers of beeldjes. Precies wat bij jou past!
 • Binnen een week zijn de foto’s beschikbaar
  Lang wachten op de foto’s hoeft niet, want de foto’s zijn binnen een week beschikbaar. Afhankelijk van het pakket dat je kiest, worden de foto’s direct toegestuurd of krijg je de selectie te zien waaruit je de keuze kan maken.
 • Hulp bij het gebruik van de foto’s
  Nadat je de foto’s ontvangen hebt, help ik natuurlijk ook graag met het gebruik van de foto’s. Mochten de foto’s toch nog aangepast moeten worden om optimaal te tonen op je website, dan pas ik dat natuurlijk nog aan. Maar ik kan ook tips geven over het gebruik op Social Media.

Ja, ik wil yoga foto’s laten maken en meer weten over de mogelijkheden.

Vul  het onderstaande formulier in, dan reageer ik zo snel mogelijk om aan de slag te gaan met het maken van yoga foto’s die precies bij jou passen

Je kunt mij ook bellen op: 06-40477427
Of direct een e-mail sturen op: mariska@11afotografie.nl

  Velden met een * zijn verplicht