Bij sommige fotoshoots kom ik wel eens voor een uitdaging te staan, zoals wanneer de zon niet ideaal staat of de mogelijkheden op de locatie beperkt zijn. Mijn uitdaging bij deze fotoshoot met Tanya op Strijp S was echter van een heel ander niveau: Tanya vroeg namelijk of ik ook Engels kon spreken tijdens de fotoshoot.

Omdat Tanya van oorsprong Russisch is, kan ze wel Nederlands, maar is het makkelijker voor haar om Engels te praten. Voor mij is dat geen probleem, dus schakelde ik over naar Engels en gingen we foto’s maken van Tanya. Ik kwam er wel achter dat het stiekem nog best moeilijk is om goede aanwijzingen te geven in het Engels, maar het is gelukt!

Omdat Tanya werkt bij een bedrijf dat gevestigd is op Strijp S en ze een zakelijke sfeer zocht, was Strijp S de aangewezen locatie voor haar fotoshoot. Omdat we op zaterdagochtend hadden afgesproken, was het gelukkig ook niet zo druk in deze wijk en konden we gemakkelijk plekken vinden om foto’s te maken.

Tanya, bedankt voor deze leuke fotoshoot en de originele uitdaging voor mij om jou in het Engels te begeleiden tijdens de fotoshoot. Ik hoop dat je nog lang plezier hebt aan deze foto’s.
Ik vond het in ieder geval bijzonder om je te mogen fotograferen!

Tanya - Zakelijk Portret Eindhoven
Tanya - Zakelijk Portret Eindhoven
Tanya - Zakelijk Portret Eindhoven
Tanya - Zakelijk Portret Eindhoven
Tanya - Zakelijk Portret Eindhoven

Ben jij ook op zoek naar een zakelijk portret Eindhoven?

Zoals je kunt zien is Strijp S een zeer mooie locatie voor een zakelijke portretfotoshoot. Maar er zijn nog veel meer mooie plekken in Eindhoven om foto’s te maken. Wil jij dus ook foto’s laten maken van jezelf in Eindhoven?
Bekijk dan snel alle mogelijkheden!