Professionele fotoshoot Den Bosch – Voor haar nieuwe website en social media kanalen was Daniëlle van Easy Hairstyling op zoek naar goede foto’s van zichzelf. Vandaar dat we op een mooie herfstdag foto’s gingen maken bij de Zandverstuiving in Rosmalen.

Voor het kiezen van de locatie was Daniëlle mijn portfolio ingedoken om te kijken wat ze het mooiste vond. Aan de hand van haar favoriete foto’s die onder andere in de Drunense Duinen gemaakt waren, kwam de suggestie voor de zandverstuiving naar boven. En dat was een goede keuze! Het betekende alleen wel dat we wat extra moeite moesten doen om door het zware losse zand te lopen.

Omdat Daniëlle kapster is en gespecialiseerd is in het maken van haarwerken was het vooral heel belangrijk dat haar haar er mooi op kwam te staan. Maar met zo’n mooie bos is dat ook niet zo moeilijk! Ook de kleuren van het zand en de natuur om haar heen hielpen hiermee, omdat ze de kleuren van haar haar nog sterker uit lieten komen.

Toen we de fotoshoot begonnen was Daniëlle nog zenuwachtig en grapte ze dat ze nooit mooi op de foto staat. Gelukkig veranderde dit tijdens de fotoshoot al wel, want het zijn prachtige foto’s geworden die ze met trots kan gebruiken op haar Facebook en website.

Professionele Fotoshoot Den Bosch
Professionele Fotoshoot Den Bosch
Professionele Fotoshoot Den Bosch

Ook op zoek naar een Professionele Fotoshoot Den Bosch?

Bent u ondernemer en heeft u goede foto’s nodig van uzelf voor uw website en social media? Of gaat u solliciteren en wilt u een goede indruk maken bij uw mogelijke nieuwe opdrachtgever? Plan dan nu een professionele fotoshoot, zodat ook u goede foto’s van uzelf heeft! Neem contact op voor meer informatie of bekijk mijn informatiepagina over zakelijke portretten voor meer informatie!