Voor haar nieuwe website wilde Desirée Poiesz van Marketing Relieve foto’s hebben die uitstralen wie ze is en wat ze doet. Als marketing deskundige weet ze natuurlijk goed wat het effect van foto’s is en hoe ze deze het beste in kan zetten.

Omdat Desirée zich gespecialiseerd heeft als marketing deskundige voor MVO bedrijven, was het belangrijk dat dit ook in de foto’s terug kwam door de foto’s in een vintage omgeving te maken. Het vinden van deze locatie was alleen nog wel een uitdaging, maar uiteindelijk was de oplossing dichterbij dan we dachten. De schoonzus van Desirée heeft namelijk haar huis ingericht in de stijl die Desirée zocht, inclusief een hele gave witte Chesterfield bank. Dus gingen we daar fotograferen!

Het huis bleek ook goed geschikt te zijn voor deze fotoshoot, want er waren veel ramen en bij de Chesterfield bank zaten zelfs een paar daglichtkoepels in het dak, waardoor ik licht genoeg had om foto’s te maken. Denk dus niet dat een huis geen locatie zou kunnen zijn voor een professionele fotoshoot!

Naast een vintage look, was het voor Desirée ook belangrijk dat er veel kleuren zouden terugkomen in de foto’s, omdat dit ook past bij haar logo, die bijna alle kleuren van de regenboog omvat. Dus had Desirée een koffer met kleding meegenomen, om tijdens de fotoshoot een paar keer van kleding te kunnen veranderen.
Daardoor kwamen de verschillende kleuren van haar logo ook terug in de foto’s en was er veel afwisseling mogelijk.
De foto’s zijn helemaal aangesloten op haar bedrijf en staan nu op haar nieuwe website.

Dit vond Desirée zelf van de fotoshoot:
Mariska begeleidde mij tijdens een heel ontspannen fotosessie. Ze neemt vooraf ruim de tijd om goed te horen wie je bent en wat je wilt. Dit komt absoluut terug in de foto’s!
Samen bepaalden we de sets en de kleding. Na de shoot stonden de foto’s binnen enkele dagen op het afgeschermde deel van Mariska’s website. Het grote uitzoeken begon!
Ik kijk met veel plezier terug op de (letterlijk!) kleurrijke shoot en de prettige, open sfeer. Belangrijkste doel is behaald: foto’s die mijn persoonlijkheid weergeven en die ik met trots op mijn website heb gezet.

Professionele fotoshoot Oosterhout
Professionele fotoshoot Oosterhout
Professionele fotoshoot Oosterhout

Wilt u ook een professionele fotoshoot Oosterhout afgestemd op uw bedrijf?

Heeft u een bepaalde uitstraling, doelgroep of presentatie met uw bedrijf en wilt u graag passende foto’s daarbij? Neem dan contact op, zodat we een fotoshoot kunnen ontwikkelen die precies past bij uw bedrijf!