Als ondernemers staan we nu voor een grote uitdaging: Hoe gaan we zo goed mogelijk door de maatregelingen komen die zijn opgelegd vanwege het corona-virus? Ik draag daarbij graag mijn steentje bij!

Gratis Kennismakingsgesprek met 3 branding tips

Wil jij juist nu vooruit met de zichtbaarheid van je bedrijf? Dan help ik met een gratis kennismakingsgesprek. Hierin geef ik je 3 tips over wat jij kan verbeteren aan je website of social media om nog duidelijker zichtbaar te worden bij je ideale klant. Kan je die tips nu mooi direct in de praktijk brengen!

Boek nu je kennismakingsgesprek!

25 extra foto’s!

Om jou als ondernemer extra te steunen ontvang je (zolang als de maatregelingen rondom het corona-virus duren) 25 extra foto’s gratis bij je branding fotoshoot van 2 uur of meer. Deze actie geldt als je nu de fotoshoot boekt en de aanbetaling voldoet. De fotoshoot mag natuurlijk op een later tijdstip plaatsvinden. De planning voor de fotoshoot is altijd in overleg en hiervoor hanteer ik de richtlijnen van het RIVM.

Betaalplan op maat

Heb jij nu tijdelijk minder omzet, maar wil je wel een fotoshoot plannen omdat je aan de zichtbaarheid van je bedrijf wil werken? Dan help ik je graag door te kijken naar hoe we de fotoshoot beschikbaar kunnen maken voor jou, door de betaling te verspreiden over enkele maanden. Hierin mag jij aangeven wat voor jou mogelijk is.

 

Wil jij graag van deze mogelijkheden gebruik maken?

Vraag dan NU je kennismakingsgesprek aan!