Bedrijfsfotografie Den Bosch

Bedrijfsfotografie Den Bosch
 
Omdat Heiny een nieuwe website aan het maken was, had hij nieuwe foto’s nodig. Heiny had al direct bedacht dat hij ook animaties in de foto’s in wilde voegen. Ook wilde hij de foto’s een 3D effect geven. Maar het belangrijkste was dat de foto’s zouden uitstralen wie hij is.

Toen we de afspraak voor de fotoshoot gingen plannen, kwam Heiny al snel met de schetsen voor de foto’s. Hij had de ideeën in zijn hoofd al uitgebreid uitgewerkt, waardoor we concreter aan de slag konden gaan met fotograferen. Ook had hij in zijn omgeving in Den Bosch al de locaties bepaald waar we de foto’s konden maken. Voor mij is dit natuurlijk ideaal, omdat ik daardoor beter kan inspringen op de wensen van Heiny en daardoor het beste resultaat kan krijgen voor hem.

Niet alleen hebben we op mooie natuurlocaties foto’s gemaakt, maar ook zijn zoontje mocht niet ontbreken in deze fotoserie over wie Heiny is. Vandaar dat we ook bij hem thuis nog enkele foto’s gemaakt hebben, om het beeld compleet te maken.

Na de fotoshoot is Heiny aan de slag gegaan met het animeren van de foto’s. Dit was nog flink wat werk, maar het resultaat mag er zijn:

Dit zijn de originele beelden die gebruikt zijn in Heiny’s filmpje.
Bedrijfsfotografie Den Bosch
Bedrijfsfotografie Den Bosch
Bedrijfsfotografie Den Bosch
Bedrijfsfotografie Den Bosch
Bedrijfsfotografie Den Bosch

Natuurlijk mag Heiny’s schets ook niet ontbreken! Klopt het een beetje bij het eindresultaat?
Bedrijfsfotografie Den Bosch - Ideeën voor foto's

Bent u ook op zoek naar Bedrijfsfotografie Den Bosch?

Bent u op zoek naar een fotograaf die u kan helpen de beste beelden te maken voor uw bedrijfspresentatie? Neem dan eens een kijkje op mijn informatiepagina over een bedrijfsreportage of neem contact op. Dan kunnen we samen uw wensen doornemen om tot het beste eindresultaat te komen!

Geef je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De verplichte velden zijn aangegeven met een *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Verwijder allesVerstuur