Sinds enkele maanden ben ik aangesloten bij een nieuw collectief in Den Bosch, genaamd Ondernemersrijk. Dit collectief bestaat (momenteel) uit ongeveer 100 leden waarbij samen werken en delen voorop staat. Het idee van dit Ondernemersrijk is dat je niet alleen kunt ondernemen en je krachten beter kunt bundelen om tot een mooi resultaat te komen. Daarom bieden ze ook gratis flexplekken aan voor de leden, is er een maandelijkse workshop met borrel en zijn ze bezig met een systeem te introduceren in de corporatie waarbij het afnemen van elkaars diensten gestimuleerd wordt.

De maandelijkse workshop met borrel is iedere vrijdag van de maand en zo ook gisteren, waarbij de borrel natuurlijk meteen een nieuwjaarsborrel werd en er vele nieuwjaarswensen gedeeld werden.

Ook werd er een workshop gegeven door Rik Konings waarbij we in steekwoorden moesten opschrijven wat de corporatie Ondernemersrijk voor ons betekend en dit met elkaar delen. Daarna moesten we hetzelfde doen met onze doelen van 2013 en deze opnieuw delen met elkaar. Het mooie is dat je dan heel duidelijk krijgt hoe zo’n groep ondernemers toch in steekwoorden dezelfde doelen hebben en je eigenlijk redelijk makkelijk de doelen van een ander kunt overbrengen als je eigen doelen.
Als laatste kregen we een schrijfopdracht waarbij we 5 minuten lang moesten schrijven over de 3 kernwoorden die het belangrijkste waren voor ons. Hier kwamen hele mooie en emotionele teksten uit!

Aan alle Ondernemersrijk leden: Bedankt voor de gezellige avond en natuurlijk aan iedereen een gelukkig nieuwjaar gewenst! Hopelijk mogen we er samen een mooi jaar voor iedereen van maken!

[nggallery id=14]

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ook interesse in een bedrijfsreportage Den Bosch?

Wilt u een bedrijfsreportage laten maken van uw bedrijf of heeft u een evenement dat u wilt laten fotograferen? Neem dan nu contact op voor de mogelijkheden.

Geef je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De verplichte velden zijn aangegeven met een *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Verwijder allesVerstuur