Leer zakelijke foto’s maken vanuit je hart – BETA Versie

Ben jij een spirituele ondernemer en wil jij graag leren hoe je zakelijke foto’s maakt die wel passen bij de sfeer en uitstraling die je zoekt? Lees dan verder! Met deze cursus Zakelijke Foto’s Maken Vanuit Je Hart leer ik je binnen 4 weken hoe jij mooie en goede foto’s maakt die passen bij je bedrijf!

Deze cursus is ideaal voor het maken van foto’s voor op een website, blog en Social Media. Deze BETA versie bevat 5 persoonlijke gesprekken waarin je alles leert over zakelijke foto’s maken vanuit je hart. Dit aanbod is maar beperkt beschikbaar!

Medio 2018 zal deze cursus verschijnen in een digitale vorm zonder persoonlijke gesprekken.

Deze cursus is onderdeel van mijn dienst Beeldadvies.

Speciale BETA versie: 5 persoonlijke gesprekken

In deze eerste versie van de cursus Zakelijke Foto’s Maken Vanuit Je Hart help ik jou in 5 persoonlijke gesprekken (op een locatie in Den Bosch of via Skype) om echt mooie foto’s te maken voor je bedrijf. Je leert de belangrijkste dingen die je moet weten over de camera, maar dat is alleen om zeker te zijn van de beste kwaliteit. Het belangrijkste is namelijk dat je foto’s leert maken die goed voelen en passen bij je bedrijf. Vandaar dat daar 4 gesprekken over gaan.

Geschikt voor iedere camera: van smartphone tot spiegelreflexcamera!

Het maakt niet uit welke camera je wilt gebruiken voor het maken van deze foto’s. Natuurlijk geeft een spiegelreflexcamera vaak de beste kwaliteit, maar de beste camera is de camera die je bij hebt. En met een smartphone zijn ook hele mooie foto’s te maken!

Passend bij jouw bedrijf

Het doel van deze cursus is om zakelijke foto’s te maken die echt passen bij jouw bedrijf. Wat wil jij je klanten bieden? Dat is de uitstraling die nodig is op je website/blog en op Social Media en daar gaat deze cursus dan ook over. Zakelijke foto’s maken betekent dus niet dat de focus ligt op standaard zakelijke foto’s, maar juist op sfeervolle foto’s.

Hulp met het bedenken van de foto’s en tips over het gebruik van de foto’s

Naast het maken van de foto’s, help ik je ook te bedenken welke foto’s je nodig hebt, hoe je dit gaat regelen en hoe de foto’s gebruikt kunnen worden. Want je wilt natuurlijk wel de foto’s gaan gebruiken om nog meer klanten te ontvangen.

Boek nu deze cursus!

Inhoud van de cursus Zakelijke Foto’s Maken Vanuit Je Hart

In slechts 5 modules leer je precies hoe je zelf mooi foto’s voor de website en Social Media kan maken.

 • Module 1: Ken de camera
  Deze module gaat over de belangrijkste functies die je nodig hebt om goede foto’s te maken. Ik hou het zo simpel mogelijk
 • Module 2: Visualiseer het eindresultaat 
  Welk gevoel uitstraalt je bedrijf uit? Het is belangrijk dat de foto’s die gevoel overbrengen.
 • Module 3: Bepaal welke foto’s nodig zijn
  Voordat je foto’s gaat maken is het fijn om te weten wat je wilt gaan fotograferen en welke details je daarvoor moet regelen.
 • Module 4: Ga de foto’s maken vanuit je gevoel
  Eindelijk foto’s maken! Let’s go! Ik help met hoe je dit het beste kunt aanpakken en geef feedback op de gemaakte foto’s. Woon je in Den Bosch of naar Den Bosch willen komen, dan kunnen we samen de eerste foto’s maken.
 • Module 5: Publiceer de foto’s
  Hoe ga je het mooie resultaat delen en het maximale uit de foto’s halen? Ik heb genoeg tips.

Iedere module wordt tijdens een persoonlijk gesprek besproken. Tijdens dit gesprek is er ook genoeg tijd voor het stellen van vragen. Tussen de gesprekken staat mijn e-mail, Facebook Messenger of Whatsapp ook open voor vragen.

Wat mag je verwachten van deze cursus Zakelijke Foto’s Maken Vanuit Je Hart?

Boek nu deze cursus, dan ontvang je een exclusief aanbod!

[go_pricing id=”beeldadvie_5a5cc080f1126″]

Ja, ik boek graag deze cursus of heb nog een vraag.

Vul het onderstaande formulier in, dan reageer ik zo snel mogelijk zodat jij kan leren zakelijke foto’s te maken vanuit je hart.

Je kunt mij ook bellen op: 06-40477427
Of direct een e-mail sturen op: mariska@11afotografie.nl

  Velden met een * zijn verplicht