Deze foto's mogen niet ontbreken op de homepagina van jouw website!Deze foto's mogen niet ontbreken op de homepagina van jouw website!

Hoewel niet alle bezoekers op je website zullen binnenkomen op je homepagina, is het toch belangrijk om te zorgen dat je homepagina een goede indruk van je bedrijf geeft. Grote kans dat het namelijk wel de meest bezochte pagina van je website is. Daarom geef ik je in dit artikel graag tips over welke foto’s niet mogen ontbreken op de homepagina van je website!

Eerder schreef ik al over de 7 onmisbare foto’s op een bedrijfswebsite. Regelmatig krijg ik de vraag welke van die 7 foto’s het belangrijkste is en welke je op je homepagina moet zetten. Als je alle foto’s op je homepagina plaatst, wordt het namelijk wel wat vol en dat kan juist weer bezoekers overrompelen.

Foto #1: Laat zien wat je levert!

Het belangrijkste is natuurlijk dat je heel duidelijk laat zien wat je levert! Of dat nu een mooie racefiets is of kleding; het belangrijkste is dat mensen direct zien wat je kunt bieden! Laat mensen niet twijfelen! Zorg ook dat de beleving van je product (zoals het gebruikt wordt) goed zichtbaar is in je foto’s. Dat is immers het gevoel dat mensen bij jouw product/dienst zullen hebben en dat moet goed overgebracht worden.
Dit mogen natuurlijk ook meerdere foto’s zijn! Hoe meer je laat zien, hoe beter! Maar focus op het belangrijkste.

Foto #2: Je pand als je bezoekers ontvangt!

Ontvang jij je klanten in je pand? Zorg dan dat die duidelijk op je homepagina staat! Dit helpt je klanten wanneer ze je bezoeken! Je kunt deze foto natuurlijk ook bij je adresgegevens zetten, maar veel mensen vinden het fijn dat ze nog even op je website kunnen kijken om te weten waar ze precies moeten zijn.

Foto #3: Je personeel of jijzelf

Om te zorgen dat je bezoekers sneller een persoonlijke band met je opbouwen, is het een goed idee om foto’s van (een deel van) je personeel op de homepagina te plaatsen. Dit geeft direct een menselijk gevoel bij je bedrijf en je laat zien wie je bent. Mensen vinden het heel fijn als ze jou of één van je personeelsleden daarna ook herkennen wanneer ze zaken met je doen! Het werkt echt! Heb je geen personeel? Laat dan vooral jezelf zien! Jij bent het gezicht van je bedrijf en mensen doen zaken met jou!

Welke foto’s heb jij op je homepagina staan? Deel de link hieronder!

2 Comments
 1. mooie vraag!

  Ik begeleid hoogsensitieve personen (m/v) naar de vrijheid om werkelijk zichzelf te zijn. Zichtbaar te worden in hun Talent en een Leven te Creëren wat werkelijk past bij hun verlangens.

  Ik heb als eerste foto gekozen voor een Lotusbloem. Met als gedachte dat het resultaat van mijn dienst is dat je als mens openbloeit in je volledig eigenheid… (daar komt bij dat een Lotusbloem met z’n wortels in de modder staat, net als bij veel mensen in hun basis/ jeugd ook de nodige “modder” geweest is en ondanks dat TOCH tot bloei kunnen komen!)

  Verder nog een foto van mezelf daaronder, voor een herkenning.

  wat ontbreekt is een foto van de locatie. Die kan ik inderdaad nog plaatsen bij de contactgegevens.

  vriendelijke groet!

  Edwin Weevers
  Jouw KernKracht
  “Ervaar de Vrijheid om Werkelijk Jezelf te kunnen zijn!”

 2. Wat een leuk bericht, Edwin!
  Die lotusbloem heeft inderdaad een mooie boodschap die past bij je werk. Goed dat je ook een foto van jezelf op je homepagina hebt gezet! En ook op andere pagina’s zag ik. Dat werkt altijd goed, want tenslotte ben jij je bedrijf!
  Succes ermee!

  Groetjes,
  Mariska

Geef je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De verplichte velden zijn aangegeven met een *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Verwijder allesVerstuur