Fotoshoot met Charis Edenhofer - Fotograaf Nijmegen

Fotograaf Nijmegen – Soms mag ik echt bijzondere fotoshoots maken en deze fotoshoot met Charis Edenhofer is er daar zeker 1 van. Charis is spirituele coach en channel voor Heavenly Mother Shekinah en Heavenly Father Sananda (meer informatie over hun kan je vinden op de website van Charis of op IODP.love). Bij deze fotoshoot werden we dus ook van boven meegeholpen. Dat heeft zeker geholpen om tot dit prachtige eindresultaat voor de nieuwe website van Charis te komen.

Bijzondere eerste ontmoeting

Mijn eerste ontmoeten met Charis was al heel speciaal. Met regelmatig heb ik kennismakingsgesprekken met andere ondernemers om elkaar te leren kennen. Hierdoor krijgen we een goed beeld van elkaars diensten. Meestal duren die gesprekken ongeveer een uur. Mijn gesprek met Charis was direct 4 uur, waarbij we ook nog samen zijn gaan lunchen in de binnenstad van Nijmegen waar Charis haar kantoor heeft. En nog waren we niet uitgepraat na die 4 uur (maar we moesten beide ondertussen wel weer aan het werk ­čśë ). Toen ik Charis vertelde over mijn fotografie had ze direct interesse. Omdat ik ook interesse had in haar diensten als coach, hadden we al snel een mooie samenwerking gevonden.

Bijzondere planning

Duidelijk was wel dat we met de foto’s nog moest wachten tot de zomer. De sfeer van de zomer zou beter passen bij de foto’s. Dus toen we een datum hadden geprikt en we in Nederland deze zomer een periode van veel droogte kregen, wist ik al dat we niet eens op Buienradar hoefde te kijken of de fotoshoot wel door kon gaan i.v.m. het weer. Charis wilde zelfs voor de foto’s wat wolken hebben en die hebben we gekregen. Klein detail: toen ik naar huis reed waren ze inmiddels al weer allemaal weg.

Bijzondere fotoshoot

Ook het maken van de fotoshoot was voor mij bijzonder. Omdat we op het strand fotografeerde en het zo’n 25 graden was die avond, liepen zowel Charis als ik de grootste tijd van de fotoshoot op blote voeten rond. Dat doe ik niet vaak tijdens mijn werk (maar zou het heerlijk vinden om het iedere keer te kunnen!). Daarbij begonnen we de fotoshoot ook met een meditatie/gebed om de hulp te vragen van Heavenly Mother Shekinah en Heavenly Father Sananda. Charis heeft gedurende de hele fotoshoot in contact met hun gestaan. Zij hebben dus echt geholpen om tot dit eindresultaat te komen. Ik vond dit heel bijzonder om te zien en tegelijk was het ook echt heel grappig. Voor het dansen gaven zij bijvoorbeeld de suggestie om te dansen op “It’s Raining Man”. Perfecte keuze!

Bijzondere manier van fotograferen

Naast de hulp die Charis kreeg, maakte ik zelf tijdens deze fotoshoot gebruik van mijn eigen gevoel en intu├»tie. Dit doe ik altijd al wanneer ik aan het fotograferen ben, maar bij deze fotoshoot was dit gevoel nog sterker aanwezig. Vooraf had ik al tijdens een meditatiesessie gevraagd naar idee├źn voor deze fotoshoot en deze idee├źn besproken met Charis. Zo had ik het idee gekregen dat de foto van Heavenly Mother Shekinah en Heavenly Father Sananda mee moest en dat edelstenen ook een mooie aanvulling zouden zijn. Charis bevestigde dat zij dit ook als idee had ontvangen. Ik wist ook dat ik een paar edelstenen van mezelf mee moest nemen. Toen we die foto’s aan het maken waren, klopte er voor mijn gevoel iets niet. We hebben toen de celestien van Charis vervangen door die van mij, waardoor het beeld wel klopte. Zo heeft mijn intu├»tie en gevoel mij tijdens de hele fotoshoot geholpen met alles. Van het bepalen van mijn positie, het aansturen van Charis tot te zorgen dat we exact de foto’s kregen die Charis nodig had. Het kwam ook meer dan eens voor dat ik zelf geraakt werd door de foto’s die ik maakte en het gevoel dat die foto’s uitstralen. Zo prachtig!

Ben jij op zoek naar een fotograaf Nijmegen?

Omdat ik regelmatig in Nijmegen kom, begin ik daar steeds meer mooie plekken te vinden. Ik kan je dus helpen om een mooie fotoshoot te maken op plekken die precies bij jouw bedrijf passen! Neem voor meer informatie even contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken met deze fotograaf Nijmegen.

Ik hoop dat je genoten hebt van deze fotoshoot die ik mocht maken. Ik help jou ook graag verder als je op zoek bent naar fotograaf Nijmegen.

Neem nu contact op!
Geef je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De verplichte velden zijn aangegeven met een *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Verwijder allesVerstuur