BMX Worldcup op Papendal - Arnhem

Werken op zondag? Geen probleem! Werken op moederdag? Sorry, mam, maar ook dat is geen probleem. Zeker niet toen ik een perskaart kreeg voor de BMX Worldcup op Papendal! Deze wedstrijd vond plaats op de kopie van het parcours van de Olympische Spelen in Rio, dus genoeg reden om een leuke reportage van deze wedstrijd te maken! 

Het mooie weer op deze zondag maakte de dag nog mooier, maar ook wel veel lastiger om te fotograferen. De zon stond namelijk precies verkeerd, waardoor ik op de mooiste plekken van het parcours de zon tegen had en de renners dus helemaal in de schaduw. Dit mocht de pret echter niet drukken, want het was nog steeds heel gaaf om te fotograferen. Alleen meer uitdaging. Maar ja, zo’n strak blauwe lucht is dan wel weer super mooi in de foto’s.

Voordat de renners begonnen aan hun test rondjes, moesten ze natuurlijk nog even handtekeningen uitdelen aan het publiek wat al vroeg aanwezig was. Vooral de kinderen vond het geweldig om hun helden van dichtbij te zien.

Na de handtekeningen en de trainingsrondjes was het dan eindelijk tijd voor de BMX Worldcup om van start te gaan. Het publiek was er helemaal klaar voor en de renners zelf ook! Het werd een prachtig event met vele spannende heats!

Bekijk hieronder de foto’s die ik tijdens de BMX Worldcup gemaakt heb!

Geef je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De verplichte velden zijn aangegeven met een *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Verwijder allesVerstuur