United 4 Kika Promotie fotoshoot - Wielerfoto

Wielerfotografie Den Bosch – In oktober 2016 werd mij gevraagd om als fotograaf mee te gaan naar Italië met team United 4 KiKa. Zij gingen fietsen voor Stichting KiKa tijdens de Giro Di KiKa 2017. De wielrenners hadden in hun netwerk veel bedrijven gevraagd om hen te sponsoren voor het goede doel met logo-vermelding op de teamkleding. Toen de teamkleding klaar was gingen we foto’s maken ter promotie van ons team.

Natuurlijk waren er veel bedrijven die hun steentje wilden bijdragen voor Stichting KiKa. En mede dankzij deze bedrijven hadden we al een aardig bedrag bij elkaar kunnen verzamelen. Uiteindelijk hebben we met het hele team ruim € 77.000,- euro opgehaald.

De promotiefoto’s werden gemaakt in de Drunense Duinen bij Udenhout. Het weer hielp goed mee en hadden een zonnige dag wat ook de sfeer in het team te goede kwam. Een klein deel van ons team kon deelnemen aan de fotoshoot, maar dat weerhield de renners niet van om er iets moois van te maken.

De Drunense Duinen is voor mij een mooie locatie om zelf te fietsen en foto’s te maken. De foto’s zijn op 2 verschillende locaties gemaakt. De renners vonden het geen probleem om op en neer te rijden, zodat ik verschillende mogelijkheden kon uitproberen. Dit gaf een leuke variatie in de foto’s en was een goede oefening voor in Italië.

De foto’s zijn gebruikt ter promotie van het team en Giro Di Kika op Facebook.

Graag wil ik de renners Peter Meijssen, Peter de Koning, Robert Bollen en Roger Koch bedanken voor hun inzet tijdens deze promotie fotoshoot. Door hun medewerking is het een geslaagde fotoshoot geworden en kunnen de sponsoren terug kijken op een geslaagde sponsoring.

Bekijk hier alle foto’s van de United 4 KiKa Promotie fotoshoot

Meer weten over wielerfotografie Den Bosch?

Heb jij een bedrijf in de wielersport of sponsor je een wielerteam en wil je meer weten over wielerfotografie Den Bosch? Dan help ik je graag!

Neem nu contact op!
Geef je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De verplichte velden zijn aangegeven met een *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Verwijder allesVerstuur