Zakelijk Portret Den Bosch in de Bossche Broek

Emiel Bootsma had ik begin dit jaar al getroffen tijdens een bijeenkomst van Open Coffee Den Bosch, maar toen ik hem later dit jaar bij een andere netwerkbijeenkomst tegen kwam, werden de plannen voor een zakelijke portretfotoshoot pas vorm gegeven. Wat extra leuk was voor mij is om eens foto’s te maken met de mooie St. Janskathedraal op de achtergrond. Ondanks dat ik zo dicht bij Den Bosch woon, heb ik hier nog niet eerder een zakelijke portret gemaakt!

Toen de plannen voor deze fotoshoot vorm gegeven werden, was het eerste idee om de fotoshoot te houden op de prachtige locatie van de Loenense Waterval. Na enige beraad werd echter toch besloten om de fotoshoot in het centrum van Den Bosch te maken, omdat dit beter bij Emiel en zijn werkgebied paste. En waarom zou je dan zo ver rijden als je zo dichtbij ook zo’n prachtige fotolocatie hebt?

De fotoshoot begonnen we op de Parade, aan de voet van de Sint Janskathedraal. Emiel had hier voor gekozen omdat het het meest aansprekende beeld is van Den Bosch. De zon was al langzaamaan achter de huizen aan het verdwijnen, maar de St. Jan stond nog prachtig in het licht. Daarna zijn we doorgelopen naar het natuurpark aan de rand van het oude stadscentrum van Den Bosch: Bossche Broek. Hier konden we nog gebruik maken van het prachtige licht van de ondergaande zon. Natuurlijk was ook hier de St. Jan niet te missen die boven de huizen uit stak. Al met al hadden de locaties een poëtische sfeer, die precies past bij het werk wat Emiel doet als tekstschrijver.

Zakelijk Portret Den Bosch in de Bossche Broek
Zakelijk Portret Den Bosch in de Bossche Broek
Zakelijk Portret Den Bosch in de Bossche Broek
Zakelijk Portret Den Bosch in de Bossche Broek

Boek vandaag nog een Zakelijk Portret Den Bosch!

Wilt u ook een zakelijke portretfotoshoot laten maken in Den Bosch of een andere mooie stad waar u een band mee heeft? Kijk dan op de informatiepagina over zakelijke portretten of neem direct contact op voor meer informatie!

Geef je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De verplichte velden zijn aangegeven met een *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Verwijder allesVerstuur