SEO Tips voor de foto's op uw website

Als je bezig bent met het maken van een nieuwe website, is het belangrijk ook nieuwe foto’s te laten maken. Dit was ook Esther haar idee toen zij mij eind oktober belde met de vraag of ik zakelijke profielfoto’s van haar kon maken. Ze wilde vooral op haar website een goede foto hebben die ouders aan zou spreken, zodat zij hun kinderen kan helpen. Tijd dus voor een Zakelijke Portret fotoshoot in Eindhoven.

Omdat Esther studenten met autisme op het MBO begeleid, was de locatie al snel geregeld en reed ik gisteren naar Eindhoven om op het Sint Lucas foto’s te gaan maken van Esther.
Esther is hier regelmatig te vinden om haar studenten te helpen en had zelf al een rondje gemaakt op zoek naar mooie plekjes om te fotograferen. Helaas waren net deze week de tentamens, waardoor de kantine uitgestorven was in plaats van de gewoonlijke drukte.
Tijdens ons rondje kwamen we door een gang waar de steunbalken in verschillende tinten van groen naar blauw geverfd waren. Nu zijn dat precies de kleuren van Esther’s nieuwe huisstijl, dus kwam dit helemaal goed uit.
Ook het MBO was heel belangrijk in de foto’s en wat is er dan toepasselijker dan het bord van de fietsenstalling waarbij het onderscheid tussen de VMBO fietsenstalling en de MBO fietsenstalling wordt gemaakt.

Om de fotosessie helemaal compleet te maken, zijn we als laatste ook de fietsenstalling ingegaan en Esther’s laptop op een fiets neergezet. Aangezien Esther veel met haar laptop werkt, wilden we nog een detailfoto toevoegen die ze kan gebruiken als haar Timeline foto of Twitter header.

Een complete fotoshoot dus, zodat ze haar website en social media profielen allemaal van nieuwe foto’s kon voorzien.

Zakelijk portret Eindhoven van Esther vd Ven van Autisme in Beeld
Zakelijk portret Eindhoven van Esther vd Ven van Autisme in Beeld
Zakelijk portret Eindhoven van Esther vd Ven van Autisme in Beeld

Geïnteresseerd in een Zakelijk Portret Eindhoven?

Kijk dan snel op mijn informatie pagina over zakelijke portretten en boek vandaag nog uw eigen fotoshoot!

Geef je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De verplichte velden zijn aangegeven met een *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Verwijder allesVerstuur