Maak een betere profielfoto

Nadat ik in het najaar van 2012 van Swier Miedema een zakelijk portret maakte, vroeg zijn vrouw Josje of ik ook van haar een zakelijke portretreportage wilde maken. Omdat ze lerares is en daarnaast nog meer doet in de dienstverlening op MBO-onderwijs voor zorg en welzijn, is het voor haar best belangrijk dat haar profielfoto’s een goede uitstraling geven. Vandaar dat ik ook van Josje een portretreportage heb gemaakt in Rosmalen.

Toen Josje aan mij de vraag stelde om een fotoreportage van haar te maken, was het al januari en was de natuur helemaal in wintersfeer. Dit past echter niet bij Josje, vandaar dat ze wilde wachten totdat de natuur weer mooier werd. Helaas was de natuur echter niet van plan om dit jaar snel mooi in bloei te komen, vandaar dat we pas in mei foto’s konden gaan maken.
Over de locatie van de fotoshoot hoefde Josje echter niet lang na te denken. Haar eigen tuin gaf genoeg mogelijkheden en is haar oogappeltje, dus zij wilde graag daar foto’s gaan maken. En ik kan haar geen ongelijk geven, want als je aan het water van de Grote Wielen in Rosmalen woont, heb je ook een prachtige locatie en hoef je niet verder te zoeken!

Hieronder vindt u de beelden van deze leuke fotoshoot. Zo blijkt ook maar weer: de perfecte locatie voor een fotoshoot is vaak dichterbij dan je denkt!

Dit vond Josje zelf van de fotoshoot:
De kwaliteit van de foto’s van Mariska was me al eerder opgevallen, door een prachtige reportage die voorbij kwam.
Mariska heeft me gefotografeerd zoals ik ben, in mijn eigen omgeving. Dit alles vindt plaats in een ontspannen setting, waarbij ze professioneel blijft, maar ook het beste naar voren weet te halen. Die kwaliteit wordt gezien, ik heb nu al vele enthousiaste reacties op de foto’s ontvangen, die ik voor multimediadoeleinden heb gebruikt.
Ik ben erg blij met de mooie, natuurlijke foto’s die Mariska van me heeft gemaakt.

Zakelijk Portret Rosmalen van Josje Miedema
Zakelijk Portret Rosmalen van Josje Miedema
Zakelijk Portret Rosmalen van Josje Miedema
Zakelijk Portret Rosmalen van Josje Miedema

Bent u ook op zoek naar een Zakelijk Portret Rosmalen?

Wilt u ook graag een zakelijke portretreportage laten maken op een locatie die precies bij u past? Neem dan even een kijkje op mijn informatie pagina over zakelijk portret of neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

2 Comments
  1. Leuke blog, Mariska! Maar ja, je hebt het ook over mijn favoriete onderwerp! De fotoshoot was minstens zo goed als die van mij! Chapeau!

  2. Leuke blog, Mariska! Maar ja, je hebt het ook over mijn favoriete onderwerp! De fotoshoot was minstens zo goed als die van mij! Chapeau!

Geef je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De verplichte velden zijn aangegeven met een *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Verwijder allesVerstuur