Wat kan ik voor jou betekenen?

Ondernemers trots maken (op de foto’s van hun bedrijf) en de beleving van bedrijven in beeld brengen. Dat is wat ik (Mariska Hanegraaf) doe. En dat is dus ook wat ik voor jou kan betekenen. Als ondernemer weet ik heel goed hoe het is om een bedrijf draaiend te houden, vele ballen omhoog te houden en de beste beslissing te maken voor je bedrijf. Daarom help ik jou graag met de foto’s voor jouw bedrijf die helemaal bij jou passen. Personal Branding fotografie is daarbij mijn specialiteit, omdat ik voel wat bij jouw bedrijf past en weet wat goed werkt op websites en social media! Omdat ik al jaren werkzaam ben in de zakelijke fotografie, kan ik goed met jou meedenken om tot foto’s te komen waar jij het meest mee hebt.

Kort samengevat: Ik maak jou trots op jouw bedrijf en de foto’s voor jouw bedrijf. Door de beleving van jouw bedrijf in beeld te brengen!

Wil jij ook trots worden? Neem dan nu contact op!

Wie ben ik, Mariska Hanegraaf?

Als klein meisje wilde ik altijd al foto’s maken. Ik was altijd bezig met de wereld om mij heen vast te leggen en vond het geweldig toen ik een eigen camera kreeg. Toch kwam het idee om fotograaf te worden pas aan het einde van de middelbare school bij mij op. Maar vanaf dat moment kon ik me niet meer indenken dat ik ooit iets anders zou doen. Uiteindelijk kwam ik er achter dat ik ondernemen zelf ook wel erg leuk vind ;-)

Nadat ik een fotografie-opleiding in Den Bosch had afgerond, ben ik direct gestart met 11A Fotografie. Eindelijk kon ik mensen trots maken met de foto’s die ik van hun maakte. Snel na de start van mijn bedrijf kreeg ik de mogelijkheid om voor een groot bedrijf te fotograferen en begon ik met kleine stappen steeds meer in het bedrijfsleven te fotograferen. Hoe meer 11A Fotografie groeide, hoe meer ik ook als ondernemer groeide en mijn passie vond in de zakelijke fotografie. Om andere ondernemers te helpen met hun bedrijf. Zelfstandige ondernemers die dezelfde passie voor hun bedrijf hebben als ik.

Daarom dat ik uiteindelijk besloot om mezelf compleet toe te leggen tot Personal Branding fotografie.

Sinds de zomer van 2020 heb ik een 2e bedrijf opgestart om de (spirituele) ondernemers die bij mij komen voor foto’s, nog meer te kunnen helpen door middel van Coaching en Krystic Energy Healing Sessies. Dat bedrijf heeft de toepasselijke naam: Find Your Light. Licht blijft een belangrijk deel van mijn leven haha.

Ik in een paar steekwoorden:

Mariska Hanegraaf – Passie voor zakelijke fotografie, ondernemen en spiritualiteit – Fotografeer met Nikon – Hobby’s zijn wandelen in het bos, fietsen, lezen en bloggen op findyourlight.nl

Mariska Hanegraaf

Mariska Hanegraaf