Personal branding fotoshoot: wordt zichtbaar bij je ideale klant!

Je hebt een super leuk bedrijf en volgt echt je passie om klanten verder te helpen. Nu voel je dat het tijd is voor de volgende stap. Om je professionaliteit ook te laten zien in de uitingen van je bedrijf. Zodat je daarmee echt zichtbaar wordt bij jouw ideale klant en je bedrijf verder groeit! Tijd voor een personal branding fotoshoot!

Zichtbaar worden bij je ideale klant, dat is precies waar ik jou mee help met een personal branding fotoshoot: een fotoshoot die helemaal gericht is op wie jij bent, hoe jouw bedrijf is, wat je wilt uitstralen en hoe je daarmee je ideale klant bereikt. JIJ bepaalt de inhoud van de fotoshoot en natuurlijk help ik je om tot het juiste resultaat te komen!

Vraag nu een kennismakingsgesprek aan!
Krijg direct 3 tips waardoor jij beter zichtbaar wordt bij je ideale klant!

Wat is een personal branding fotoshoot?

Als ondernemer ben jij het gezicht van je bedrijf, zeker als je alleen of met een klein team werkt. Hoe graag je je ook wilt verschuilen achter een bedrijfsnaam (I know the feeling 😉 ); het is echt belangrijk om je je als ondernemer te laten zien.

Uitgebreide fotoshoot – helemaal op maat gemaakt

Een personal branding fotoshoot is een uitgebreide fotoshoot (vanaf 2 uur) op 1 of meerdere locaties die passen bij je bedrijf. Alle aspecten worden precies afgestemd op jouw bedrijf. Daardoor krijg je foto’s die je makkelijk kan inzetten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan (portret)foto’s, foto’s van je werk en sfeerfoto’s die uitstralen wat je doet.

Lees hier de 3 stappen van een personal branding fotoshoot

Stap 1 – De voorbereidingen

Gratis kennismakingsgesprek voor je personal branding fotoshoot

We beginnen de voorbereidingen met een gratis kennismakingsgesprek om elkaar te leren kennen en te kijken of er een klik is. Omdat ik altijd pakketten op maat maak, is dit gesprek er om jouw wensen duidelijk te krijgen. Daarnaast geef ik je 3 tips om beter zichtbaar te zijn bij je ideale klant zodat je meteen aan de slag kan!

Voorbereidend gesprek en keuzes maken

Om je shoot te plannen, hebben we een uitgebreid gesprek om de details te bespreken en keuzes te maken over bijvoorbeeld de locatie(s). Ik help je hierin met ideeën en mogelijkheden. Jij maakt de uiteindelijke keuzes!
Voor dit gesprek ontvang je een vragenlijst, zodat we makkelijker tot de kern komen van wat echt goed past.

Ook maken we een checklist of moodbord met ideeën. Dit geeft handvatten tijdens de fotoshoot welke foto’s we echt niet mogen vergeten.

Wil je al beginnen met deze voorbereidingen? Download dan mijn e-book!

Of boek je gratis kennismakingsgesprek!

Personal Branding fotoshoot in een Fashion Hotel in Amsterdam voor Jennifer Hoeve BV

Stap 2 – Intuïtief fotograferen

Het gevoel moet echt kloppen

Tijd om foto’s te maken! Nu blijkt hoe belangrijk de voorbereidingen waren. Niet alleen voor jou, maar ook voor mij als fotograaf. Ik heb namelijk een connectie kunnen maken met het resultaat wat jij wil. Dit ga ik intuïtief gebruiken tijdens de fotoshoot, zodat we tot het beste resultaat komen.

Intuïtief fotograferen, wat is dat?

Ik ben hooggevoelig en werk puur vanuit mijn gevoel tijdens het fotograferen. Ik help je te ontspannen voor mijn camera en daarnaast voel ik continu of de foto’s die we maken, echt kloppen, maar ook hoe we het resultaat krijgen dat jij nodig hebt.

Je kan dit de ‘geheime formule’ noemen waardoor ik de foto’s maak die precies kloppen bij jouw bedrijf.

Het allerbelangrijkste tijdens de fotoshoot is altijd dat het goed moet voelen! Voor ons allemaal!

Natuurlijk zijn jouw ideeën ook welkom tijdens de fotoshoot!

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Vraag meteen je gratis kennismakingsgesprek aan!

Stap 3 – Zichtbaar worden bij je ideale klant

Boostsessies

Het resultaat van je personal branding fotoshoot zijn foto’s die jou gaan helpen om echt zichtbaar te worden bij je ideale klanten. Daarvoor is het belangrijk dat je die foto’s ook echt gaat gebruiken!
Daarom bied ik bij alle fotoshoot een Boostsessie!

Wat is een Boostsessie?

Omdat het mijn missie is dat de foto’s van je fotoshoot ook echt gaan helpen om jouw bedrijf verder te laten groeien, gaan we enkele weken na de fotoshoot samen zitten om te kijken hoe je de foto’s gebruikt en hoe je het optimale uit de foto’s haalt.

In de boostsessie bekijken we de kanalen waarop de foto’s staan, geef ik je tips over wat hieraan beter kan en inspiratie om je foto’s nog meer te gebruiken.

Deze boostsessie duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur en zit bomvol allerlei ideeën en voorbeelden van nieuwe mogelijkheden om je ideale klant te bereiken. En natuurlijk kan je mij tijdens deze sessie alles vragen!

Personal Branding Fotoshoot met een Yogamat en yoga spullen in Nijmegen

Zichtbaar zijn bij je ideale klant – Pakketten

Iedere ondernemer is anders, dus vind ik het belangrijk om jou een pakket op maat aan te bieden voor jouw personal branding fotoshoot! Hierdoor sluit het helemaal aan op jouw wensen!

Wat zit er standaard in?

 • Ondersteuning in de voorbereidingen met o.a. een voorbereidend gesprek en kleding- en locatieadvies
 • Ontspannen fotoshoot van minimaal 2 uur
 • Beeldbank met minimaal 60 foto’s – geoptimaliseerd voor jouw kanalen
 • Zelf kiezen welke foto’s je wilt hebben uit een uitgebreide selectie
 • Nabewerking van de foto’s voor het mooiste resultaat
 • Bootsessie van max. 1,5 uur over het gebruiken van je foto’s

De pakketten starten vanaf € 695,- exclusief btw.

*Nieuw!!* Het VIP jaartraject van 11A Fotografie

Als ondernemer heb je vaak veel foto’s nodig EN wil je bij nieuwe ontwikkelingen snel goede foto’s. Daarom bied ik een VIP JAARTRAJECT aan!

Samen bepalen we wat jij nodig hebt aan fotografie en hoeveel begeleiding je van mij zou willen.

De voordelen van dit VIP JAARTRAJECT zijn:

 • Minimaal 2 fotoshoots binnen een jaar, zodat je genoeg beeldmateriaal hebt voor al je uitingen
 • Minimaal 2 boostsessies na de fotoshoots
 • De ontwikkelingen/nieuwe plannen in je bedrijf direct visueel
 • Snel schakelen wanneer je nieuwe ideeën tot uiting wilt brengen en beeldmateriaal nodig hebt
 • Korting op je fotoshoots (het jaartraject is altijd goedkoper dan wanneer je losse fotoshoots boekt!)
 • Voorrang in mijn agenda voor het plannen van je fotoshoot en het afwerken van de foto’s
 • Het hele jaar lang kijk ik mee, geef ik je tips over hoe je de foto’s gebruikt en wat beter kan
 • Een flinke boost in de groei van je bedrijf omdat je het hele jaar zichtbaar bent bij je ideale klant!
Wordt ook een jaar lang zichtbaar!

Bekijk de foto’s van eerdere personal branding fotoshoots

Klik op de branding foto’s om ze groter te zien en klik naar rechts om meer foto’s te zien.

Dit zeiden anderen over hun personal branding fotoshoots

 • Onze vaste fotograaf waar we jaren heerlijk mee hebben samengewerkt stopte met fotograferen, omdat zij een te groot gezinnetje kreeg. Hierdoor waren wij op zoek naar een nieuwe fotograaf. We zijn wel behoorlijk kieskeurig, omdat we best wel veel ervaring hebben met foto shoots, daarnaast zijn we ook behoorlijk veeleisend, dus vonden we het best spannend om met een nieuwe fotograaf aan de slag te gaan.

  We wilden onze koers ook een beetje veranderen, want we zijn best bekend omdat wij veel BN’ers als klanten hebben. Onze meeste klanten komen om medische redenen bij ons, dus de nieuwe foto’s moeten dit ook overbrengen. De uitstraling die wij hadden was vooral cosmetisch, de website van Mariska gaf een hele frisse uitstraling en we hebben een afspraak gemaakt. Ons eerste contact was meteen goed en we hebben 2 fantastische shoot dagen gehad, zowel bij ons in de salon als op locatie. Ze is op alle fronten dubbel en dwars geslaagd en we hopen op een lange samenwerking met 11A Fotografie.
 • Dankzij de prettige samenwerking met Mariska hebben we mooi beeldmateriaal voor onze nieuwe website. Het concept voor deze foto’s was al uitgewerkt toen we Mariska benaderden voor de fotografische uitwerking. Ze kon zich snel invoelen in onze wensen. Door een flinke dosis praktische en creatieve inbreng van haar hebben we die wensen in een zeer korte tijd om kunnen zetten in foto’s die bij ons passen.

 • Wij hadden met spoed een fotograaf nodig om goede foto’s van ons te maken voor op onze website. We wilden meer in beeld brengen wie we zijn en waar ons bedrijf over gaat. Mariska heeft met spoed tijd voor ons vrijgemaakt en was flexibel, wat handig is gezien de weersomstandigheden in oktober. Uiteindelijk hebben we een binnen en een buiten sessies gemaakt!

  Met Mariska werken was super leuk, ze is makkelijk in het contact en heeft een vrolijke aanstekelijke lach. Ze zorgt dat je je op je gemak voelt en alle spanningen die je zou kunnen voelen of daadwerkelijk hebt, vallen weg. Zij had snel door wat wij wilden en kwam zelf ook met ideeën. Ook tips voor kleding, wat is wel handig en wat niet. Mariska ‘schiet foto’s’ tot ze tevreden is over het resultaat, dat ze in beeld heeft wat wij maar ook zij voor ogen heeft. Loep zuiver en goede composities.
  Ze levert snel foto’s aan en zij doet ook echt wat ze zegt. Afspraak is afspraak. We kijken met veel plezier terug op de samenwerking en zijn blij met het resultaat. Als je een goede fotograaf zoekt voor je bedrijf bevelen wij Mariska van harte aan. Wij komen in de toekomst zeker nog een keer terug!

 • Mariska heeft de foto’s voor mijn nieuwe website gemaakt. Ik had zelf een duidelijk beeld van wat en hoe ik dat wilde. Mariska heeft hier een mooie praktische invulling aan gegeven. Zij kan een concept feilloos vertalen in beeld! Bovendien is Mariska prettig om mee te werken en heeft ze veel geduld om het juiste beeld te ‘vangen’. Mariska heeft alles erg goed begeleid met de focus om het thema en concept. Mariska levert snel haar foto’s af. Ik ben super trots en tevreden over het resultaat!

  Reclamefotografie Tilburg
  Wendy Edens – The Simple Life Company
 • Gefotografeerd worden is niet mijn grootste hobby. Alleen als ik me echt op mijn gemak voel, dan zie ik ‘mezelf’ terug op de foto. En dat is precies wat Mariska voor elkaar heeft gekregen. De sfeer was heel ontspannen, Mariska was al foto’s aan het maken voor ik er erg in had en gaf fijne aanwijzingen. Ze creëerde in sfeer waarin er alle ruimte was om die foto’s te maken die uitstralen wat ik met mijn bedrijf doe. Ben er zo blij mee! Met hoe ik er zelf op sta, met de belichting, met de compositie. Mariska heeft zelf ook echt goede ideeën voor de foto’s, vaak dingen waar ik zelf niet bij na had gedacht.

  Kortom: bij Mariska kan je er zeker van zijn dat ze zichtbaar maakt wat jouw klanten van je moeten zien. Ik heb een hele beeldbank nu met materiaal dat ik kan gebruiken voor mijn website, maar ook voor social media. Heerlijk is dat!

 • Wij hebben Mariska leren kennen als een gedreven vak fotografe die het net weer anders doet dan we gewend waren. Ze is wieler-fotografe en omdat wij een keuken gemaakt hebben voor veelvoudig kampioene Marianne Vos was het logisch dat we Mariska zouden vragen om ook bij Marianne de foto’s te maken! Dit is heel mooi geworden met een creatieve invalshoek waar we zelf nog niet direct aan gedacht hadden. Ook Marianne zelf was zeer tevreden over de fijne samenwerking en het prachtige resultaat!

  Mariska bedankt.

 • Fijn dat de fotoshoot zo goed verlopen is, in alle opzichten wat mij betreft en ook een mooie foto’s. De setting met die prachtige blauwe vloer en de kleurrijke tuin op de achtergrond maakt het helemaal de juiste sfeer. Ben er echt blij mee en ook heel blij dat ik met jou in zee (nou ja, in dit geval is “de tuin in” een betere omschrijving) ben gegaan ; ) En die detailfoto’s zo mooi vervaagd, ook prachtig. Ik vind ze allemaal erg mooi. Je hebt echt heel goed begrepen welke kant ik op wilde.

 • Voor de website van mijn nieuwe bedrijf wist ik meteen dat goede foto’s een prioriteit zouden zijn. Een foto zegt meer dan duizend woorden! Mijn doel is dat mijn bezoekers mij te leren kennen en dat daardoor mijn bedrijf professioneel en betrouwbaar overkomt. Mariska had vooraf al veel posities/ideeën bedacht, wat zeer goed van pas kwam tijdens de fotoshoot. De foto’s zijn echt fantastisch geworden. Ik kan oprecht zeggen dat ik TROTS ben op mijn website, dankzij de foto’s van Mariska!

Personal Branding fotoshoot - Fotograaf

Over mij

Als jong meisje vond ik het al heerlijk om foto’s te maken. Dus toen ik een studie moest kiezen na de middelbare school was de keuze voor fotografie snel gemaakt. 4 jaar later had ik mijn diploma op zak en ben ik 11A Fotografie gestart. Nu mag ik doen wat ik het leukste vind: ondernemers helpen met het groeien van hun bedrijf met mooie foto’s die precies aansluiten bij hun sfeer.

Ook de keuze voor mijn bedrijfsnaam was makkelijk: ik heb 4 doopnamen, waardoor ik in mijn complete naam 11 keer een A heb staan (Mariska Hanegraaf verklapt de eerste 5 a’s 😉 ). Daardoor had ik meteen een originele bedrijfsnaam die vaak onthouden wordt!

Meer over mij

Heb je vragen of wil je je Personal Branding fotoshoot boeken?

Vul het formulier in om een kennismakingsgesprek te boeken en ontvang persoonlijke 3 tips om beter zichtbaar te zijn bij je ideale klant!

Je kunt mij bellen op: 06-40477427
Of een e-mail sturen op: mariska@11afotografie.nl

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

  Velden met een * zijn verplicht