Beeldadvies

Heb jij prachtige foto’s (door mij) laten maken, maar weet je nu niet hoe die het beste in te zetten zijn? Of heb je ze wel op jouw website gezet, maar weet je niet of ze wel optimaal gebruikt worden en wat er verder mogelijk is met de foto’s? Als fotograaf heb ik veel ideeën over hoe foto’s te gebruiken zijn. Met mijn Beeldadvies help ik jou dus graag om het MAXIMALE uit je foto’s te halen.

Wat is Beeldadvies?

Beeldadvies heeft een dunne lijn met algemene marketing, maar focust alleen op de foto’s die gebruikt worden. Met beeldadvies focussen we op het optimaal inzetten van jouw foto’s en daardoor het maximale uit de foto’s te halen. Net even anders dan reguliere marketing en vooral aanvullend. Beeldadvies is zeker ook nuttig voor marketing- en communicatie-professionals. Juist om de details voor het inzetten van foto’s te verbeteren.

Haal het maximale uit je foto’s

Met het maximale uit je foto’s halen, bedoel ik dat je de foto’s op de juiste manier en in verschillende vormen gebruikt. Hierdoor zet je ze optimaal in en haal je de investering (van het maken van de foto’s) er makkelijk uit.

Mijn doel daarbij is om alles uit de huidige foto’s te halen. Mijn advies zal dus niet zijn om nieuwe foto’s te maken. Maar mocht dit wel nodig zijn, dan gaan we op zoek naar een oplossing die passend is in het budget en past bij het bedrijf.

Waarom heb jij Beeldadvies nodig?

We lezen steeds minder en kijken alleen vluchtig over het internet. Daarom laat je nieuwe foto’s maken voor je bedrijf of maak je zelf foto’s, zodat je wel de aandacht vangt van bezoekers of volgers. Maar hoe vaak gebruik je die foto’s dan? De meeste foto’s die ik voor mijn klanten maak worden vaak maar op 1 of hooguit 2 plekken gebruikt, waarna ze in het digitale archief verdwijnen. Dat is zonde!

Daarom help ik met het gebruiken van foto’s op verschillende plekken. De meeste foto’s kunnen makkelijk wel 4 of 5 keer gebruikt worden als je weet hoe je ze in kan zetten. En daar wil ik jou mee helpen. Want door je foto’s meer te gebruiken, krijg je meer herkenbaarheid bij je volgers en dat leid tot meer omzet. 

Een adviesgesprek

Wil jij je foto’s gebruiken op de manier zoals het beste voor jou en je bedrijf werkt? Dan nodig ik je graag uit voor een adviesgesprek! In dit gesprek laat ik je zien hoe je keer op keer het maximale uit je huidige foto’s kan halen. Het is hierbij niet mijn insteek om je te adviseren om nieuwe/betere foto’s te (laten) maken. Heb je zelf de foto’s gemaakt? Dan kan ik je tips geven over hoe je die foto’s kan verbeteren of hoe je betere foto’s kunt maken.

10 persoonlijke tips

Om het gesprek goed voor te bereiden, ontvang je van mij bij boeking een vragenlijst. In deze vragenlijst kan je aangeven waar je nu tegen aan loopt en de links delen naar de plekken waar de foto’s gebruikt worden. Aan de hand van wat ik vind, maak ik een lijst met 10 persoonlijke tips. Deze tips lopen we tijdens het gesprek natuurlijk ook door.

Verslag van het adviesgesprek

Na afloop ontvang je niet alleen de 10 persoonlijke tips die ik voor je gemaakt heb, maar ook een verslag van ons gesprek. Je hoeft dus zelf geen aantekeningen te maken. Hebben we dit adviesgesprek online gehouden? Dan ontvang je de complete opname zodat je alles nog een keer terug kan kijken.

De prijs

De prijs van dit adviesgesprek is € 149,- exclusief btw.
Het gesprek duurt ongeveer 1,5 uur en vind plaats op een locatie in de regio Oss of online (via Skype of Zoom).

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek!

Vul dan direct het onderstaande formulier in. Ik reageer zo snel mogelijk om aan de slag te gaan met het maximale uit jouw foto’s te halen.

Velden met een * zijn verplicht