Zakelijke profielfoto maken

Een zakelijke profielfoto maken is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk als het lijkt! Natuurlijk is het spannend voor jou om op de foto te gaan en ben je daarvoor op zoek naar een fotograaf die je zo goed mogelijk op je gemak stelt. Dan krijg je namelijk betere foto’s! Daarom maak ik zakelijke profielfoto’s altijd op een locatie die bij jou past! Dat stelt jou namelijk makkelijker op je gemak en dat is het belangrijkste!

Waarom een zakelijke portret fotoshoot op locatie maken?

Heel bewust heb ik gekozen om mijn zakelijke portret fotoshoots op locatie te maken. Naast dat jij je daardoor waarschijnlijk makkelijker kunt ontspannen dan voor een witte studioachtergrond, maakt het jouw fotoshoot ook veel persoonlijker! Met een fotoshoot op locatie kun je namelijk een plek kiezen die precies bij jou past! Daardoor kan ik een zakelijke profielfoto maken van je die meer van jou zegt!

Zo heb ik bijvoorbeeld eens een zakelijke profielfoto gemaakt van iemand die in de wegenbouw werkt bij de A2. Met de grote blauwe ANWB borden op de achtergrond. De foto die je hiernaast ziet is gemaakt op de locatie waar deze vrouw werkt. Maar het kan nog persoonlijker! Zo is die foto van die vrouw in een spiegel bij haar thuis gemaakt! Helemaal in haar sfeer! Zij zocht een fotoshoot op locatie met een brocante stijl.

Waar wil jij je zakelijke profielfoto maken?

Inmiddels ben ik eigenlijk wel benieuwd geworden naar jouw verhaal! Waar wil jij graag je zakelijke profielfoto maken? Het mag gek en origineel! Zo lang er maar ruimte is voor ons beide om te staan of zitten, dan kan die locatie al dienen voor jouw fotoshoot op locatie!

Ben je er nog niet uit? Dan help ik je natuurlijk graag met zoeken!

Zakelijk Portret Den Bosch