AGP wilden voor hun nieuwe website een fotograaf die zowel mooie sfeerfoto’s kon maken als portretfoto’s van alle medewerkers. Ze zochten een fotograaf in Eindhoven, omdat ze graag een fotograaf hadden die dicht in de buurt woont voor de vervolg foto’s en de regio kent voor mooie locaties. Die mooie locaties zijn er genoeg in de omgeving van Eindhoven. En het resultaat past precies bij de uitstraling die ze zochten voor hun nieuwe website.

Toen ik de eerste keer bij AGP aan tafel ging zitten, was het vooral nog even zoeken naar de sfeer en foto’s die ze wilden. Het eerste idee was om hun diensten te fotograferen bij typische Nederlandse herkenningspunten, zoals een tulpenveld. Uiteindelijk is er toch voor gekozen voor een sfeer die dichter bij hun klanten staat. AGP is een softwarebedrijf die software levert aan voornamelijk industriële organisaties, zoals in de logistiek, handel en installatie. De keuze voor CHV Noordkade in Veghel was dan ook zo gemaakt.

Zo past de theaterzaal van deze locatie bijvoorbeeld precies bij de Verhuur-afdeling van AGP, zijn er genoeg oude installaties te vinden voor hun Installatie-afdeling en waren er heel veel pallets beschikbaar die weer bij Logistiek passen. Zo konden we precies foto’s maken die passen bij AGP.

Natuurlijk mochten ook de laptops en tablets niet ontbreken voor deze fotoshoot en waren er vanuit AGP 2 modellen geregeld die de rol van klant op zich namen.

Dit was echt weer een leuke fotoreportage om te mogen maken. Ik ben echt trots op het eindresultaat en het resultaat op de website van AGP sluit ook precies aan bij wat we voor ogen hadden.

Dit zijn mijn persoonlijke favorieten van deze fotoshoot voor AGP

Ook op zoek naar een fotograaf in Eindhoven voor je reclamefoto’s?

Ik werk als fotograaf in Eindhoven, Den Bosch en heel veel andere plekken in Nederland. Ik help je daarom graag om reclamefoto’s te maken die echt bij je bedrijf passen! Laten we deze foto’s dan direct maken op een locatie die de juiste sfeer uitstraalt voor jouw bedrijf!