Zakelijke Portretfoto’s Den Bosch – Het is al weer 3 jaar geleden dat ik Swier Miedema van StrengthManagement Consulting leerde kennen. Destijds maakte ik al een fotoshoot in zijn prachtige achtertuin, maar omdat Swier inmiddels een baard heeft laten groeien, waren die foto’s verouderd en moesten er nieuwe zakelijke portretfoto’s komen! Dus mocht ik opnieuw naar Rosmalen gaan en wederom in de prachtige achtertuin van Swier en zijn vrouw Josje foto’s maken!

Voor mij was het weer een feest om in de tuin van Josje en Swier te mogen fotograferen. Omdat zij in de Groote Wielen in Rosmalen wonen, ligt hun tuin aan het water. Dat geeft al veel mogelijkheden voor mooie foto’s, maar verder hebben zij hun tuin ook aangelegd met prachtige planten die een hele mooie achtergrond (en soms zelfs voorgrond) gaven voor de foto’s!

Dit zegt Swier zelf over zijn zakelijke portretfoto’s:

Mariska heeft van mij in 2012 en in 2015 zakelijke portretfoto’s gemaakt, die zich telkens weer onderscheiden door een helder, herkenbaar beeld van mezelf. Ik ken Mariska inmiddels ruim drie jaar, en ik heb haar in die drie jaar enorm zien groeien. Zij heeft voor mij inmiddels twee keer zakelijke portretfoto’s gemaakt en ook een shoot voor mijn echtgenote.
Elke keer kenmerken die shoots zich door een ontspannen sfeer, zeer geconcentreerd, creatief en betrokken werken door Mariska, en prachtige plaatjes. Ik kan haar van harte aanbevelen voor iedereen die een fotoshoot wil hebben waar iets van jezelf in doorschemert. Mijn vrouw en ik zijn nog steeds heel blij met de kwaliteit van haar werk.

Zakelijke Portretfoto's Den Bosch | Swier Miedema
Zakelijke Portretfoto's Den Bosch | Swier Miedema
Zakelijke Portretfoto's Den Bosch | Swier Miedema
Zakelijke Portretfoto's Den Bosch | Swier Miedema
Zakelijke Portretfoto's Den Bosch | Swier Miedema

Ook op zoek naar Zakelijke Portretfoto’s Den Bosch?

Zoals je kunt zien is het helemaal niet moeilijk om echt als jezelf over te komen op je zakelijke portretfoto’s! Heb jij dus ook nieuwe foto’s nodig?
Bekijk dan alle mogelijkheden voor jouw zakelijke portretten!