Zakelijke profielfoto Eindhoven – Omringt door auto’s, fietsers en voetgangers foto’s maken voor je bedrijf? Julianne van Kracht life coach deed het op Strijp S in Eindhoven. Hoe was het om in zo’n drukke omgeving op de foto te gaan? En welke tips heeft Julianne voor jouw volgende fotoshoot? In deze blog lees je haar verhaal en het resultaat van deze leuke middag! Het zal jou ook inspireren als je een fotograaf in Eindhoven zoekt.

Zakelijke profielfoto fotoshoot in Eindhoven

Julianne is als coach gespecialiseerd om hooggevoelige mensen en mensen met een burnout te helpen om nog beter in hun vel te zitten en méér uit hun leven te halen. Maar ook mensen en daarbij ook bedrijven helpen bij hun proces naar persoonlijke groei en ontwikkeling. Gericht op kwaliteiten, energie, geluk en liefde. Dat is haar passie!
Ik ken Julianne al een tijdje en vond het dan ook een hele eer om haar nieuwe foto’s te mogen maken.

In het voorbereidende gesprek kwam als locatie al heel snel Strijp S in Eindhoven naar voren. De industriële omgeving past heel goed bij de sfeer die Julianne wil uitstralen met haar bedrijf. Ook natuur is voor haar heel belangrijk, vandaar dat we op zoek zijn gegaan naar een park in de buurt om ook hier foto’s te maken. Dit was heel makkelijk te combineren!

Natuurlijk had ook Julianne de vraag wat ze het beste qua kleding aan kon doen. Een van mijn tips is geen kleding met teksten aan te doen, tenzij het bij je bedrijf past. Dat had Julianne goed begrepen door een shirt aan te doen met een tekst die precies uitdraagt wat zij met haar bedrijf wil uitstralen: “Do more of what makes you happy!”

Tijdens de fotoshoot hebben we echt veel lol gehad, wat ook in de foto’s terug te zien is. En deze fotoshoot is voor mij ook het voorbeeld dat je niet alles vooraf hoeft te regelen. Tijdens de fotoshoot kwamen we namelijk langs een heel leuk restaurant waar het best rustig was op dat moment. Dus zijn we naar binnen gegaan om te vragen of we foto’s mochten maken. Natuurlijk was dat geen probleem! Het was de perfecte aanvulling voor de foto’s en precies passend bij Julianne en hoe zij afspreekt met haar klanten (en de muntthee waar ze fan van is). Dat is 1 van de redenen waarom dat ik als fotograaf in Eindhoven zo enthousiast ben over Strijp S om foto’s te maken. Er is zoveel mogelijk en je kan alle kanten op.

Dit is wat Julianne van haar fotoshoot vond en de tips die ze voor jou heeft:

Julianne, hoe was het voor jou om deze fotoshoot te maken?

“Voor mijn website en Social Media wilde ik nieuwe foto’s maken. Vooral omdat ik op zoek was naar meer variatie in de foto’s die ik gebruik zonder daarbij stockfoto’s te gebruiken, want ik ben mijn bedrijf. Ik ken Mariska nu ongeveer een jaartje en vind dat ze hele mooie foto’s maakt. Dus ik twijfelde geen moment om haar te vragen. Bij haar voel ik me op mijn gemak en dat vond ik belangrijk. Ik weet vaak zelf heel sterk wat ik wil en Mariska heeft dit aangevuld. Samen hebben we de shoot vormgegeven tot een super leuk en professioneel resultaat. De fotoshoot was voor mij dus rustgevend, gezellig en prettig.”

Wat vond je ervan om voor de camera te staan?

“In het begin was het een beetje spannend maar daarna werd het leuk. Zeker toen ik me eenmaal op mijn gemak voelde. We hebben bijvoorbeeld foto’s gemaakt midden in de stad en op straat, waar dus veel verkeer en mensen zijn. Als je dan overal op gaat letten… tja, dan komt er niets van (mooie) foto’s maken. Ik heb me op mezelf en op Mariska gericht en zo hebben we er samen een fijne shoot van gemaakt. Ook was het wel fijn om na het stuk in de stad nog even naar het park te gaan. Daar hebben we de fotoshoot ontspannen afgesloten.”

Wat zou je de volgende keer anders doen met de fotoshoot?

“Niets! Doordat we mijn en Mariska’s ideeën van te voren hebben besproken, verliep de samenwerking super. De foto’s zijn geworden precies zoals ik wilde: vrolijk, kleurrijk, sprekend.
Juist door de goede voorbereidingen wist ik welke kleding en accessoires ik bij moest hebben. Daardoor hebben we alle foto’s kunnen maken die ik graag wilde hebben.”

Heb je tips voor andere ondernemers die een fotoshoot gaan maken?

“Bedenk eerst zelf wat je graag wilt. Niet alleen het eindresultaat, maar zeker ook over wat je uit wilt stralen en welke kleding daarbij past. Overleg dit met Mariska en ben vooral open en eerlijk in wat je graag wilt. Samen kom je dan tot een mooi eindproduct. Door dit vooraf te bespreken kan zij je ook helpen om het echt concreet te maken en met ideeën te komen waar je misschien zelf niet aan had gedacht.”

Hoe gebruik je de foto’s van de fotoshoot nu voor je bedrijf?

“Er staan er verschillende foto’s op mijn website. Daarnaast gebruik ik de foto’s vooral op mijn verschillende social media kanalen. Denk aan LinkedIn, Facebook en Instagram. Ik heb veel verschillende foto’s waardoor ik veel kan afwisselen. Daarbij ‘hergebruik’ ik sommige foto’s ook regelmatig met wat tekst in de foto, zodat deze foto’s herkenbaar zijn voor de verschillende tips die ik wekelijks online deel.”

Het resultaat van deze fotoshoot in Eindhoven

Zoek jij ook Zakelijke Profielfoto Eindhoven?

Ben jij ook op zoek naar Zakelijke Profielfoto Eindhoven voor de nieuwe foto’s voor je bedrijf? Dan help ik je graag met foto’s die echt bij jou en je bedrijf passen. Door samen de fotoshoot voor te bereiden en te kijken naar wat echt bij jou past, ga je een resultaat krijgen wat je op veel verschillende plekken kan gebruiken. Dit helpt je om je bedrijf nog makkelijker zichtbaar te maken bij jouw ideale klanten en zo nog verder te groeien met je bedrijf! Hoe tof zou het zijn als jij nog meer klanten kan helpen en dat je nieuwe foto’s je daar mee kunnen helpen?!

Kijk voor meer informatie op mijn fotografie pagina! Of neem direct contact met mij op voor een kennismakingsgesprek!