Toen Yvonne van Lieshout van Spot On Communicatie aan mij vroeg om een zakelijke portret van haar te maken, was de vraag waar we foto’s konden maken die zouden passen bij de brocante stijl die ze op haar website hanteert. Uiteindelijk was het antwoord heel gemakkelijk: in haar eigen huis, waar zij deze stijl ook hanteert.

Yvonne is communicatie specialist en helpt bedrijven met hun marketing. Vandaar dat het heel belangrijk was dat haar nieuwe profielfoto’s aan zouden sluiten bij de stijl die ze op haar website hanteert. Het idee was eerst om naar een winkel met kroonluchters te gaan, maar een mogelijk ruimtegebrek was al snel de reden dat dat geen optie was. Toen Yvonne aangaf dat ze haar huis ook ingericht heeft in dezelfde stijl, was de keuze voor de locatie gemaakt. Het grootste voordeel van fotograferen in haar eigen huis is, dat Yvonne direct meer op haar gemak was.

We begonnen de fotoshoot met de belangrijke kroonluchter als achtergrond, waarna we naar de makkelijk stoel gingen. Op Yvonne’s website staat een vergelijkbare stoel en lamp, dus het was extra leuk om dit ook in de fotoshoot terug te laten komen. Na nog een paar verschillende foto’s, kwamen we op het einde uit bij de mooie brocante spiegel die Yvonne heeft. Via die spiegel kon ik Yvonne voor haar fotowand fotograferen. Op dat moment was het wel even uitzoeken hoe ik mijn licht en standpunt het beste kon regelen, want alles ging in spiegelbeeld en dat ben ik niet gewend. Uiteindelijk is het toch gelukt en is het een foto geworden die precies uitstraalt wat Yvonne zocht: Een foto in brocante stijl waar ze op staat zoals ze is!

Zakelijk Portret in brocante stijl in Den Bosch
Zakelijk Portret in brocante stijl in Den Bosch
Zakelijk Portret in brocante stijl in Den Bosch

Ook op zoek naar een zakelijk portret in Brocante stijl?

Wilt u ook een zakelijk portret laten maken in brocante stijl en heeft u een locatie of huis die daar helemaal bij past? Neem dan eens een kijkje op mijn informatiepagina over zakelijke portretten of neem contact op om afspraak te maken!