Een prachtige nieuwe keuken, twee gouden Olympische medailles, een fietshelm, een paar fietsschoenen, een racefiets en natuurlijk Marianne Vos, dat waren de ingrediënten waarmee ik een fotoreportage maakte van de nieuwe keuken van Marianne Vos. Otto Schop van Otto Schop Meester Timmerwerken had mij namelijk gevraagd om foto’s te komen maken van de prachtige keuken die hij voor Marianne had gemaakt.

Voor het maken van de foto’s hadden we vooraf bepaald dat het belangrijk was dat het zo natuurlijk mogelijk over zou komen. Dus geen moeilijk geposeerde foto’s, maar juist foto’s zoals Marianne haar keuken gebruikt en een link met haar sport. Natuurlijk mochten daarbij haar Olympische Medailles van Beijing 2008 en Londen 2012 niet ontbreken, maar ook haar wielerhelm, wielerschoenen en fiets werden gebruikt als extra details om duidelijk de link te leggen. Al met al is het een erg leuke fotoshoot geweest en ben ik heel trots op het resultaat!

Dit zegt Otto zelf over de fotoshoot en de gemaakte foto’s:
Wij hebben Mariska leren kennen als een gedreven vak fotografe die het net weer anders doet dan we gewend waren.
Ze is wieler-fotografe en omdat wij een keuken gemaakt hebben voor veelvoudig kampioene Marianne Vos was het logisch dat we Mariska zouden vragen om ook bij Marianne de fotos te maken !
Dit is heel mooi geworden met een creatieve invalshoek waar we zelf nog niet direct aan gedacht hadden.
Ook Marianne zelf was zeer tevreden over de fijne samenwerking en het prachtige resultaat !

Mariska bedankt.
– Otto Schop Meester Timmerwerken
Fotoreportage van de keuken van Marianne Vos
Fotoreportage van de keuken van Marianne Vos
Fotoreportage van de keuken van Marianne Vos
Fotoreportage van de keuken van Marianne Vos
Fotoreportage van de keuken van Marianne Vos

Ook op zoek naar een fotoreportage van jouw project?

Heb jij een project gemaakt waar je ook trots op bent? Laat hier dan mooie foto’s van maken! Ik help je graag met het bedenken van een mooie en creatieve invulling ervan.
Neem nu contact op!