Als ik op de eerste woensdag van de maand tussen 9 en 11 geen opdracht heb, dan ben ik te vinden bij Open Coffee Den Bosch om mijn zakelijke netwerk te vergroten. Zo ook op de eerste woensdag van September. Net 2 dagen terug van mijn vakantie was het een goede manier om op mijn gemak het werk weer op te pakken. Tijdens deze Open Coffee kwam ik in contact met Swier Miedema van Strength Management. Na een leuk gesprek werd het duidelijk dat hij mij kon helpen met een paar ontwikkelingen binnen mijn bedrijf, maar ik hem ook kon helpen met goede zakelijke portretfoto’s voor op zijn social media profielen en website.
De link was dus al snel gelegd en na enkele coaching sessies, heb ik gisteren deze zakelijke portretten van Swier gemaakt in Den Bosch.

Hoewel ik onderweg nog wel bang was dat het wolkendek niet wilde openbreken en de beloofde zon zich niet zou laten zien, kwam de zon toch door toen we foto’s gingen maken. De locatie van de fotoshoot lag al snel vast, want Swier heeft in zijn achtertuin een mooie vlonder met luxe tuinstoelen en een uitzicht op het water van de Grote Wielen. Wonend aan het water is zo speciaal dat je daar ook gebruik van moet maken en in de zomer houdt Swier regelmatig zijn sessies op deze locatie in plaats van binnen.

Swier wilde deze zakelijke portretfotoshoot, zodat hij zijn LinkedIn en Facebook profielfoto weer eens kon aanpassen. Vandaar dat we ook gekozen hebben om zowel met jasje als zonder jasje foto’s te maken. Dit geeft afwisseling in de foto’s en de mogelijkheid om op LinkedIn zakelijker over te komen, terwijl Facebook persoonlijker over mag komen.

Swier Miedema van Strength Management - Zakelijk Portret Den Bosch
Swier Miedema van Strength Management - Zakelijk Portret Den Bosch
Swier Miedema van Strength Management - Zakelijk Portret Den Bosch

Wilt u ook een Zakelijk Portret Den Bosch?

Wilt u graag een zakelijke portret fotoshoot boeken? Neem dan nu contact op om een afspraak te plannen!

2 Comments
  1. Marrie van den Berg

    Hele mooie foto's!

  2. Marrie van den Berg

    Hele mooie foto's!

Geef je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De verplichte velden zijn aangegeven met een *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Verwijder allesVerstuur